• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

15.12.2022

10:00

OVO NIJE OČEKIVAO! Dečko otkrio da je u vezi skoro godinu dana, a da ga je devojka ODBILA kad joj je tražio jednu stvar!

Shutterstock

Zanimljivosti

OVO NIJE OČEKIVAO! Dečko otkrio da je u vezi skoro godinu dana, a da ga je devojka ODBILA kad joj je tražio jednu stvar!

Podeli vest

Dečko je podelio da je u vezi 11 meseci, ali da devojka ne želi da slavi Novu godinu sa njim, već samo sa drugaricama

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, dečko je podelio svoju situaciju, koja ga je bacila u razmišljanje.

Radi se o tome da je već određeno vreme u vezi sa devojkom, ali ona ne želi da proslave Novu Godinu zajedno:

- Sa devojkom sam 11 meseci i na moje pitanje da provedemo Novu godinu zajedno, odgovorila je da ide sa drugaricama u klub, jer su se dogovorile da nijedna ne ide sa dečkom, a pritom joj dolazi drugarica iz Nemačke. Ne znam šta da mislim - napisao je ovaj dečko, a onda je dobio i nekoliko komentara:

- Sve to je trebalo ranije da ti kaže i da te pita da li ti je ok tako. Ako nije, onda treba da nađete kompromis. Čudna mi je rečenica da su se dogovorile da idu bez momaka. Malo si joj nebitan u celoj priči, ne pitaš se ništa.

Foto: Pixabay

proslava Nove godine

- Jao sigurno imaš 15 godina i NG je nešto vrlo bitno. Ali nije, izlazak kao izlazak. Odrastite, pokušaj naći kompromis, ti izađi sa drugarima, idite posle ponoći i čestitajte jedno drugom... Ako ste zajedno i dalje imate prijatelje, ne morate raditi baš sve zajedno.

- Ni nemoj da misliš, šut karta.

- Misli da ste zajedno ni godinu dana, ali nisi joj baš ni bitan, pa ti vidi.

- Katastrofa.

- A šta tebi tačno nije jasno?

Šta vi mislite o ovome? Da li parovi moraju da proslavljaju praznike zajedno? 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija