• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2020

21:25

NOVA GODINA JE SVE BLIŽE, A SVI DELIMO ISTO OSEĆANJE! 2020. je bila kratka i nimalo slatka - IPAK, OVO ĆE VAS NASMEJATI!

Zanimljivosti

NOVA GODINA JE SVE BLIŽE, A SVI DELIMO ISTO OSEĆANJE! 2020. je bila kratka i nimalo slatka - IPAK, OVO ĆE VAS NASMEJATI!

Podeli vest

Pandemija koronavirusa poremetila nam je sve planove u 2020. Međutim, to nas nije sprečilo da se smejemo iako je bilo i teških trenutaka, upravo zbog ovog opakog virusa.

Kada je virus korona detektovan u Srbiji, na društvenim mrežama su se svakodnevno pojavljivali smešni statusi i fotografije. Ipak, kada smo shvatili da je ovaj nevidljivi neprijatelj izuzetno opasan, razloga za smeh je bilo sve manje.

Međutim ovo je dokaz da srpski optimizam ne posustaje, te je nedavno na Fejsbuku osvanula ilustracija koja se svima nama ovih dana mota po glavi:

- Evo stiže polako i kraj najmanje godine u istoriji čovečanstva. Januar, februar, karantin...decembar! - stoji na ilustraciji koja se nedavno pojavila na Fejsbuku.

Pogledajte, sigurno će vas nasmejati:

Foto: printscreen Facebook Apsolutna Destrukcija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26