• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

03.05.2020

14:39

10 GODINA JE KRILA LJUBAVNIKA NA TAVANU! Usledila je JEZIVA SITUACIJA kada je suprug odlučio da se presele

Zanimljivosti

10 GODINA JE KRILA LJUBAVNIKA NA TAVANU! Usledila je JEZIVA SITUACIJA kada je suprug odlučio da se presele

Podeli vest

Doli i Oto su godinama živeli srećno, sve dok Dolin muž nije saznao da Oto živi sve vreme na njihovom tavanu.

Doli Osterih (32), domaćica, bila je udata za Freda Osteriha. 1913. godine se Dolina mašina za šivenje pokvarila, a Fred je doveo Otoa Sanhubera (20) da je popravi. 

Na prvi pogled su sevnule varnice između Doli i Otoa i ubrzo su postali ljubavnici. Sretali su se po hotelima ili u kući kada njen muž nije bio tu. Nedugo potom komšije su počele da postavljaju pitanja, a Doli im je rekla da je to njen polu-brat. 

Ipak, komšije su postale sve znatiželjnije, pa je Doli imala ideju - da ga sakrije na tavanu. Oto je dao otkaz na poslu, uselio se kod njih i počeo da piše knjige. Pet godina kasnije, Fred je rekao Doli da se sele u Los Anđeles, a ona je brže bolje potražila kuću koja ima tavan gde bi Oto mogao da živi. 

Naredne četiri godine su Doli, Fred i Oto živeli na isti način. 

1922. godine Doli i Fred su se posvađali, a Oto je to čuo sa tavana, uleteo sa pištoljem i ubio Freda. Doli i Oto su ispričali policiji da je u pitanju bio pokušaj pljačke. Pustili su ih zbog nedostatka dokaza.

Doli se preselila u drugu kuću, a Oto je pošao za njom, ali je i dalje nastavio da živi na tavanu. Doli je ubrzo našla još jedno ljubavnika, advokata Hermana Šapira, a potom još jednog - Roja Klumba. Sedam godina kasnije, aprio je raskinuo sa Doli i obavestio policiju u zločinu. Naime, jednom se sreo sa Otom koji mu se ispovedio. Slučaj se vodio kao zastareo, tako da su nakon kratkog suđenja i Doli i Oto bili slobodni građani. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija