• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

23:00

PIJANI ŠARAN! Kao iz najboljeg ribljeg restorana

Shutterstock

Recepti

PIJANI ŠARAN! Kao iz najboljeg ribljeg restorana

Podeli vest

Napravite punjenog šarana kao iz naboljih ribljih restorana. Zalijte belim vinom za poseban šmek.

Sastojci:

za 8 osoba
2,5 kg šarana
1/2 veze peršina
5 čenova belog luka

1 dl ulja
2 dl dobrog belog vina
1 dl vode
so
biber

Foto: Shutterstock

Šaran

Priprema:

Očišćenog šarana (bez glave i repa) zaseći na svaka dva centimetra sa obe strane. Posoliti i pobiberiti po ukusu.

U useke staviti sitno seckani beli luk i peršin, kao i u unutrašnjost ribe.Staviti šarana u nauljenu tepsiju i zaliti ostatkom ulja, vinom i doliti malo vode.

Pokriti aluminijomskom folijom i peći na 200 stepeni pola sata. Zatim skinuti foliju i peći još pola sata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija