• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2024

10:08

Šok na crvenom tepihu! Samo što ne poleti! Manekenka u čudnoj kreaciji bila je magnet za poglede (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Šok na crvenom tepihu! Samo što ne poleti! Manekenka u čudnoj kreaciji bila je magnet za poglede (FOTO)

Podeli vest

Braziilska manekenka Sofija Rising je na premijeri filma "Grof Monte Kristo" u Kanu nosila zanimljivu bluzu koja podseća na krila.

Crveni tepuh festivala u Kanu ovih dana je mesto na kom se mogu videti mnoga zanimljiva modna izdanja. Jedno od njih ponela je brazilska manekenka Sofija Rising. 

Ona je uz jednostavne crne pantalone ponela sivu bluzu od mekanog nabranog materijala. Bluza je predimenzionirana, podseća na krila i predstavlja pravu modnu skulpturu.

Foto: Tanjug/AP

 

Deo preko stomaka bio je od providnog crnog materijala, a uske crne pantalone sezale su do poda. Uz ovaj efektan stajling Sofija je ponela i prelepu masivnu ogrlicu i minđuše, a sjajnu crnu kosu je stilizovala u punđu. 

Sofija Rising je, inače, rođena u gradu Porto Alegre na jugu Brazila. Veoma je aktivna na društvenim mrežama gde postavlja fotografije sa raznih destinacija. Osim što voli da putuje, ona je i veliki zagovornik zdravog načina života - praktikuje jogu i zdravo se hrani.

Nazivaju je brazilskom bombom, a njene fotografije na Instagramu pratioce često ostavljaju bez daha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija