• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

08.05.2024

18:15

Skup nagih grudi i zadnjica u providnoj odeći! Ove poznate dame opušteno pokazuju sve na izvol'te (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Skup nagih grudi i zadnjica u providnoj odeći! Ove poznate dame opušteno pokazuju sve na izvol'te (FOTO)

Podeli vest

Bjanka Censori, Dodža Ket i Dženifer Lopez su samo neke od poznatih dama, koje se ne libe da pokažu svoje atribute.

S obzirom na to da bi modni stil trebalo na neki način da odražava i ličnost i karakter osobe koja je nosi, nije nam u potpunosti jasno u kom to pravcu u poslednje vreme ide holivudski trend golotinje. 

Mnoge poznate dame su se za javna pojavljivanja odlučila da obuku potpuno providne odevne kombinacije, ispod kojih su se jasno videle gole grudi i zadnjice. 

Jedino što je najčešće prekriveno, jeste intimni deo, ali i to je najčešće u vidu nekih mini tangi.

Ukoliko ste pomislili da je ovakav "otvoren" stil rezervisan samo za svečane događaje, grdno ste se prevarili. Primera radi, Bjanka Censori, supruga Kanjea Vesta se za običnu šetnju gradom odlučila da obuče samo obične hulahopke, ispod kojih nije imala ništa. 

Nedavno održana Met Gala je takođe okupila poznate dame, koje se nisu libile da pokažu i više nego što je poželjno. 

Da li će ovakav trend golotinje da se nastavi, ostaje nam da vidimo, a kako je to izgledalo do sada, pogledajte u galeriji:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vučević poručio građanima: Na izborima se bira između većih plata i povratka u nezaposlenost veću od 30%
Izbori 2024

Vučević poručio građanima: Na izborima se bira između većih plata i povratka u nezaposlenost veću od 30%

Na izborima 2. juna građani će prema rečima predsednika Vlade Srbije i Srpske napredne stranke Miloša Vučevića reći da li žele da nastave putem koji je zacrtao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odnosno politiku koja donosi nova radna mesta, veće plate i penzije, nove bolnice, škole mostove ili da se vratimo u doba kada je nezaposlenost iznosila blizu 30 odsto i kada je prosečna plata bila manja od današnje minimalne zarade.

30.05.2024

09:38

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija