• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

13.04.2024

11:55

Kavali je bio bez dlake na jeziku! Ovako je uvredio Armanija, a ono šta je izjavio za Anu Vintur će se dugo pamtiti

EPA Images, Profimedia

Moda i lepota

Kavali je bio bez dlake na jeziku! Ovako je uvredio Armanija, a ono šta je izjavio za Anu Vintur će se dugo pamtiti

Podeli vest

Pored toga što je bio uspešan modni dizajner, Roberto Kavali se nije libio da iskaže svoje mišljenje na bilo koju temu.

Roberto Kavali je bio poznat po tome što nije držao jezik za zubima kada je u pitanju iznošenje mišljenja, iako je kako pojedini ističu, umeo da ode i predaleko.

Jednom prilikom je dizajner prokomentarisao da je hotel Đorđa Armanija u Milanu "toliko ozbiljan, da izgleda kao psihijatrijska bolnica". Zbog čega je imao ovaj stav? Pogledajte samo stil ovih modnih figura, koji je potpuno suprotan.

Dok Armani naginje minimalizmu i ima moto "manje je više", Kavali je voleo bujnost, bogate boje i životinjske printove. Kavalijevo mišljenje o hotelu možda nije bilo baš laskavo, ali je u svojim izjavama takođe uveravao da "on voli Armani, naravno".

Foto: Shutterstock

Roberto Kavali

Međutim, nije bilo ničeg pristojnog u rečima koje je dizajner imao i za Anu Vintur, glavnu urednicu časopisa "Vog".

U intervjuu za italijanski medij "D La Repubblica", Kavali je oštro kritikovao Anin stil, koja važi za jednu od najuticajnijih ličnosti u svetu mode.

Šta je Kavali rekao o Vinturovoj?

Reči ovog dizajnera postaju gotovo uvreda kada američku modu opisuje kao:

- Užasno. Zato što je vodi sjajna novinarka Ana Vintur, koja želi da sve žene izgledaju kao ona i da se oblače kao ona.

Da budemo pošteni prema Kavaliju, moramo napomenuti i da je u intervjuu uputio inspirativne fraze mladima i podsticao mlade talente da budu originalni, kreiraju sopstveni stil i pre svega, da veruju u sebe.

Foto: Profimedia

Ana Vintur

A što se tiče Ane? Pa, ovo nije bio prvi put da slavna Vintur dobija kritike. Jednom prilikom, Žan Pol Gotje je rekao da je ona "monstruoznija od onoga kako je opisano u filmu "Đavo nosi Pradu", čiji glavni lik je igrala Meril Strip, a za koji se kaže da je inspirisan slavnom urednicom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)
Live TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)

Šta smera NATO u Republici Srpskoj? Engleski lord Mark Lankaster sastavio je izveštaj o tome kakvi su planovi i interesi NATO-a na zapadnom Balkanu. Ovde je predloženo da se uvedu ograničenja za RS koja su dovedena do neprepoznatljivosti. U emisiji "Info jutro", gost je bio novinar Duško Vukajlović koji je govorio o planovima NATO-a za zapadni Balkan, Republiku Srpsku, ali i Srbiju.

31.05.2024

08:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija