• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

13.04.2024

11:55

Kavali je bio bez dlake na jeziku! Ovako je uvredio Armanija, a ono šta je izjavio za Anu Vintur će se dugo pamtiti

EPA Images, Profimedia

Moda i lepota

Kavali je bio bez dlake na jeziku! Ovako je uvredio Armanija, a ono šta je izjavio za Anu Vintur će se dugo pamtiti

Podeli vest

Pored toga što je bio uspešan modni dizajner, Roberto Kavali se nije libio da iskaže svoje mišljenje na bilo koju temu.

Roberto Kavali je bio poznat po tome što nije držao jezik za zubima kada je u pitanju iznošenje mišljenja, iako je kako pojedini ističu, umeo da ode i predaleko.

Jednom prilikom je dizajner prokomentarisao da je hotel Đorđa Armanija u Milanu "toliko ozbiljan, da izgleda kao psihijatrijska bolnica". Zbog čega je imao ovaj stav? Pogledajte samo stil ovih modnih figura, koji je potpuno suprotan.

Dok Armani naginje minimalizmu i ima moto "manje je više", Kavali je voleo bujnost, bogate boje i životinjske printove. Kavalijevo mišljenje o hotelu možda nije bilo baš laskavo, ali je u svojim izjavama takođe uveravao da "on voli Armani, naravno".

Foto: Shutterstock

Roberto Kavali

Međutim, nije bilo ničeg pristojnog u rečima koje je dizajner imao i za Anu Vintur, glavnu urednicu časopisa "Vog".

U intervjuu za italijanski medij "D La Repubblica", Kavali je oštro kritikovao Anin stil, koja važi za jednu od najuticajnijih ličnosti u svetu mode.

Šta je Kavali rekao o Vinturovoj?

Reči ovog dizajnera postaju gotovo uvreda kada američku modu opisuje kao:

- Užasno. Zato što je vodi sjajna novinarka Ana Vintur, koja želi da sve žene izgledaju kao ona i da se oblače kao ona.

Da budemo pošteni prema Kavaliju, moramo napomenuti i da je u intervjuu uputio inspirativne fraze mladima i podsticao mlade talente da budu originalni, kreiraju sopstveni stil i pre svega, da veruju u sebe.

Foto: Profimedia

Ana Vintur

A što se tiče Ane? Pa, ovo nije bio prvi put da slavna Vintur dobija kritike. Jednom prilikom, Žan Pol Gotje je rekao da je ona "monstruoznija od onoga kako je opisano u filmu "Đavo nosi Pradu", čiji glavni lik je igrala Meril Strip, a za koji se kaže da je inspirisan slavnom urednicom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Sva lica lažne ekološkinje Dragane Đorđević! Priznala da je lagala o litijumu, uzima državne pare i nastavlja hajku!
Politika

Sva lica lažne ekološkinje Dragane Đorđević! Priznala da je lagala o litijumu, uzima državne pare i nastavlja hajku!

Dragana Đorđević, profesorka Hemijskog fakulteta i navodna ekološkinja, glumi zabrinutost i prosipa laži uz pomoć opozicionih medija koje služe dizanju panike i zastrašivanju ljudi. S tim u vezi, nije loše podsetiti na rane radove ovog "borca za životnu sredinu", a simim tim i ukazati na nesavesnost i nestručnost, zahvaljujući kojim je i postala primećena.

27.07.2024

10:54

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice
Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice

Uroš Blažić iz Dubone kod Mladenovca priznao je krivicu za masakr koji je počinio 4. maja prošle godine. Na pripremnom ročištu u Okružnom zatvoru u Beogradu, Blažić je izjavio da je "ubijao sve te ljude, ali da ne zna šta ga je obuzelo te večeri". Držeći pognutu glavu tokom celog ročišta, Blažić je izazvao burne reakcije ožalošćenih porodica, koje su mu dobacivale reči poput "ubico".

27.07.2024

08:29

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija