• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

15:50

Kako da suzite haljinu za samo 60 sekundi? Isprobajte ovaj praktičan trik (VIDEO)

Shutterstock

Moda i lepota

Kako da suzite haljinu za samo 60 sekundi? Isprobajte ovaj praktičan trik (VIDEO)

Podeli vest

Ako imate haljinu koja vam je velika, lako ćete je suziti uz pomoć trake i zihernadle.

Ako ste se našli u situaciji da vam je crna haljina prevelika, a želite da je obučete, jer je idealna za izlazak, postoji trik kako da je suzite tako da vam savršeno odgovara.

Crna haljina je apsolutni hit - za svaku priliku, a ove sezone su u trendu su haljine od trikotaže i žerseja. Međutim, svaka žena zna da nije uvek lako pronaći odgovarajuću boju i model u veličini koja odgovara, pa ili uzmemo manju ili veću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia Rose (@fashioninflux)

 

Ni jedno rešenje nije idealno, a evo šta je potrebno da učinite da biste haljinu malo suzile ukoliko ste se odlučile za veću veličinu.

Potrebne su vam samo dve zihernadle i jedna traka, a ovaj trik vam neće oduzeti ni puno vremena i, na kraju, haljina će vam savršeno pristajati.

Na vama je da izaberete boju trake, ali ukoliko izaberete istu boju kao što je haljina, ona se neće uopšte primećivati. Možda je to i  najbolje rešenje...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija