• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

12.11.2023

11:40

Kim, Džesika Alba, Selma Hajek ili Hejli Biber? Poznate dame blistale u dugim haljinama, ali za nju kažu da je izdominirala (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Kim, Džesika Alba, Selma Hajek ili Hejli Biber? Poznate dame blistale u dugim haljinama, ali za nju kažu da je izdominirala (FOTO)

Podeli vest

Mnogobrojne javne ličnosti su prisustvovale humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za bebe, ali i iskoristile priliku da pokažu svoju sjajnu svečanu toaletu. "!

Iako ih češće možemo videti na nekim filmskim ili muzičkim dešavanjima, veliki broj javnih ličnosti učestvuje i u raznim humanitarnim akcijama, poput ove koja je nedavno organizovana za one najugroženije bebe. 

Na ovom događaju prisustvovale su i mnoge dame, koje nisu propustile priliku da još jednom pokažu svoje svečane toalete. 

Džesika Alba, Selma Hajek i Hejli Biber su bile samo neke od zvanica, dok je Kim Kardašijan još jednom pobrala oduševljenje publike. 

Iako se možda ne bi moglo reći da je imala baš najlepšu haljinu od svih prisutnih dama, Kim je svoju čipkastu i takoreći "lažno providnu" kreaciju, iznela na najbolji mogući način.

Smouki ajs i "nude" karmin su se odlično uklapali uz njen izgled.

Evo kako su izgledale ove dame:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija