• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

16:40

Ja sam živi dokaz da može da se pretera sa botoksom! Devojka ne može da se smeje i jedva otvara usta (VIDEO)

Printscreen tiktok

Moda i lepota

Ja sam živi dokaz da može da se pretera sa botoksom! Devojka ne može da se smeje i jedva otvara usta (VIDEO)

Podeli vest

Dvadesetpetogodišnja Britanka Dženi se pokajala kada je treći put ubrizgala botoks, pošto su rezultati bili katastrofalni.

- Jedva otvaram usta, a kad se smejem, to je zastrašujuće - kaže Dženi.

Podstaknuta sopstvenim iskustvom, Britanka je upozorila sve ljubitelje botoksa, jer je ona, kako tvrdi, živi dokaz da se može preterati sa injekcijama koje parališu lice i brišu bore.

- Ovo je upozorenje onima koji bi mogli da pomisle da se sa botoksom ne može preterati - rekla je Dženi na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama.

 

@jenhezza Help me pls, and also don’t do what I did, you can take it too far and then have to spend 3 months with a downwards smile. BUT if you do have any other questions about botox im happy to answer because i LOVED the first two times #botox #botched #botoxgonewrong #masseterbotox ♬ original sound - Jenny Herriot

 

Iako je posle dva tretmana bila zadovoljna rezultatima, posle trećeg ona se požalila na društvenim mrežama da jedva može da otvori usta i da je užasavajuće kada mora da se nasmeje.

Dženi sada mora da čeka tri meseca da bi se oporavila, a samo je želela da ukloni bore i da joj lice izgleda mršavije.

Objasnila je da injekcije botoksa paralizuju mišiće i lice čine glatkim i zategnutim, te upozorila sve svoje pratioce da paze, jer se lako mogu zaneti i preterati iako možda misle da to nije moguće.

 - Sada nikako ne izgledam srećno i kajem se. Kada se smejem, moja usta više nemaju onaj oblik, ne podižu se, jedva mogu da ih otvorim. Imala sam i ranije mala usta, ali mogla sam puno više da ih otvorim. Nema emocija na mom licu kada se smejem...- objasnila je Dženi.

Botoks je koristila na čelu, gde su bore mrštalice, kao i kod obrva kako bi "sve podigla", u mišićima za žvakanje i u predelu očiju.

Dženi sada apeluje na ljude da joj pomognu savetima kako ne bi čekala tri meseca, ali naglašava da se kaje samo zbog trećeg puta.

Kako su joj napisali u komentarima - "leka" nema, već će morati da sačeka da botoks nestane.

 Jedna medicinska sestra poručila joj je da su "pogodili određeni mišić" i da je, zapravo, ključno mesto na koje je ubrizgan botoks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija