• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2023

22:00

Ana Vintur: Svaka žena koja ima stila treba da ima ovih 5  stvari u ormanu!

Profimedia

Moda i lepota

Ana Vintur: Svaka žena koja ima stila treba da ima ovih 5 stvari u ormanu!

Podeli vest

Čuvena urednica magazina Vog, Ana Vintur, navela je kojih 5 osnovnih modnih komada treba da se nalaze u ormanu svake žene.

Kada Ana Vintur nešto kaže, svi modni entuzijasti pažljivo slušaju. S obzirom na to da ne postoje njeni zvanični nalozi na društvenim mrežama izazovno je pronaći video-zapise u kojima Ana govori o modi.

Ona na na Jutjubu ima svoj kanal na kom se mogu videti kratki video zapisi "Go Ask Anna" u kojima odgovara na razna pitanja. 

Foto: Printscreen You Tube Vogue

 

 

Tako je jedan gledalac postavio klasično modno pitanje:  - Kojih su to pet osnovnih odevnih komada koje svako treba da poseduje?"

U videu, Ana Vintur navodi da su osnovni komadi najvažniji. Posebno su važni za žene u pokretu i one koje imaju posao kom su posvećene veći deo dana, a ne žele da prave modne greške.  

Ovo je 5 osnovnih stvari koje morate imati u svom ormanu, tvrdi Ana Vintur:

1. Džemper
2. Klasične pantalone
3. Klasični kaput
4. Moćne cipele (koje volite!)

Foto: pexels.com

 

Ana je navela ove 4 obavezne stvari,  ali je ovom spisku dodala još nešto.

- Takođe je veoma važno imati jedan komad koji je zaista zabavan i drugačiji i koji služi tome da učinite da se osetite zabavno. Ukoliko to možete da prilagodite vašem budžetu, potražite neverovatan komad nakita, jer za mene je to nešto najuzbudljivije što žena može da poseduje - rekla je Ana Vintur.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija