• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2023

14:00

Ova jakna je neprevaziđena klasika! Biće hit i ove jeseni (FOTO)

Shuterstock

Moda i lepota

Ova jakna je neprevaziđena klasika! Biće hit i ove jeseni (FOTO)

Podeli vest

Model od tvida koji je proslavila kuća Šanel uvek je popularan, pa će tako biti i ove jeseni.

Od kalendarskog početka jeseni deli nas desetak dana. Većina jesenjih modnih trendova je već dobro poznata. Iako ih još ne viđamo na ulicama, vodeći trendovi u narednim mesecima istaknuti su u novim kolekcijama popularnih brendova.

Još čekamo prve tople kapute i jakne, a modeli za prelazni period su mnogobrojni i raznovrsni.

Jedan od njih je i klasik - jakna od tvida kuće Šanel. Ove jakne poznate su po kroju i prepletenoj teksturi tvida, a najčešće su u bledo roze, plavoj ili sivoj boji.

Šanel jakne su uvek u pastelnim tonovima i donose posebnu eleganciju.

 

 

Šanel jakna je dizajnirana još 1954. Prepoznatljiva je po kroju i materijalu i veoma popularna. Može se nositi kao jakna ili umesto sakoa. 

Ova jakna je odlična za sve poslovne prilike, ali i za otmen izgled u slobodno vreme. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Srbija