• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2023

11:55

Isplivao snimak Kejt Midlton koji niko nije video! Otkrivena tajna - ovaj detalj na venčanju je promakao svima (VIDEO)

EPA IMAGES

Moda i lepota

Isplivao snimak Kejt Midlton koji niko nije video! Otkrivena tajna - ovaj detalj na venčanju je promakao svima (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama se pojavio se snimak venčanice Kejt Midlton koju je princeza od Velsa nosila na svom venčanju, ali veoma kratko.

Venčanica Kejt Midlton koju je nosila na svom venčanju sa princom Vilijamom i danas se smatra jednom od najlepših venčanica u istoriji.

Zanimljivo je da je Kejt učetsvovala u njenom kreiranju pažljivo odabravši svaki detalj. Prelepa haljina od čipke imala je V izrez i dugačak šlep pozadi.

 

@allacortedi Kate Middleton second wedding dress #royalty #katemiddleton #princesskate# #queen#royalty#letiziaortiz#ladydiana#queenofhearts ♬ A Thousand Years - Christina Perri

 

Mnogima je promakla činjenica da to nije bila jedina venčana haljina koju je Kejt nosila tog dana. Kasnije se presvukla u drugu haljinu, a na internetu postoji svega nekoliko fotografija na kojima je nosi. Reč je o divnoj satenskoj haljini istaknutog pojasa, uz koju je Kejt nosila beli čupavi bolero.

Nedavno se pojavio video u kom je Kejt u toj haljini, što je za mnoge bila jedinstvena prilika da je po prvi put vide.

Kejt je ovu haljinu izabrala jer se u njoj lakše kretala nego u prvoj, što joj je bilo jako važno na svečanom prijemu u Bakingemskoj palati u kojoj se okupilo 650 ljudi.

Obe venčanice potpisala je britanska modna kuća "Aleksander Mek Kvin", odnosno Sara Barton, dizajnerka tog brenda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija