• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2023

11:33

Gori Instagram! Jedna od najlepših žena uslikana bez šminke - svet u šoku (FOTO)

EPAIMAGES

Moda i lepota

Gori Instagram! Jedna od najlepših žena uslikana bez šminke - svet u šoku (FOTO)

Podeli vest

Jedna od najuspešnijih manekenki današnjice, Bela Hadid (26), za koju mnogi misle da je najlepša žena na svetu, uslikana je bez šminke, a svet je ostao šokiran njenim prirodnim izdanjem.

 - Društvene mreže treba uzimati i upoređivati s oprezom - stajao je natpis na fotografiji koja prikazuje dve relanosti - Belu Hadid na crvenom tepihu, doteranu i sređenu, i Belu Hadid - bez trunke šminke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by celeb plastic surgery (@plasticne)

 


Kao što se vidi iz priloženog, reazlika je drastična, te, kao što stoji u natpisu fotografije, slike sa društvenih mreža ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo.
Podsetimo, nakon vesti da su manekenka Điđi Hadid i poznati holivudski zavodnik Leonardo Dikaprio započeli vezu, zli jezici tvrde da se njena sestra Bela svim silama trudi da ih razdvoji.

 - Bela misli da je Điđi previše dobra za Dikaprija, te da je on hirovit i da ne zna šta hoće. Boji se da će mu ona biti jedna prolazna veza da bi sprao sa sebe epitet da voli samo devojke mlađe od 25 godina -  prenosi "Pejdž siks" reči neimenovane prijateljice sestara Hadid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija