• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2024

16:40

Neopisiva ljubav! Snimak mačka koji sa divljenjem gleda u vlasnicu srušio internet! (VIDEO)

Shutterstock

Ljubimci

Neopisiva ljubav! Snimak mačka koji sa divljenjem gleda u vlasnicu srušio internet! (VIDEO)

Podeli vest

Snimak mačka koji sa divljenjem i ljubavlju gleda svoju vlasnicu je pokorio društvene mreže.


Korisnica TikToka Banu Kizilaj objavila je snimak na kom je njen mačak gleda sa divljenjem, što je osvojilo srca mnogih.

On ju je posmatrao dok je gledala u telefon. Nakon toga ga je nekoliko puta poljubila.

 

 

- Oči nikada ne lažu. Kakav divan pogled pun ljubavi.

- Gleda u tebe kao da si njegov ceo svet, neki su od komentara.

Snimak je dosad pregledan skoro šest miliona puta i ima više od milion lajkova.

Iako mnogi smatraju da su mačke bezosećajne i egocentrične, to je daleko od istine. Itekako vole svoje vlasnike. One samo tu ljubav ponekad pokazuju na suptilniji način, navodi Comfort Zone.

Istraživanje sprovedeno 2019. godine je pokazalo da mačke imaju istu privrženost prema svojim vlasnicima kao što bebe imaju prema svojim roditeljima.

Mačići koji su bili deo istraživanja su se uznemirili kada su njihovi vlasnici otišli, a bili su jako srećni kada su se vratili. Isto ovako su se ponašali godinu dana kasnije. Neki od načina na koji mačke pokazuju ljubav su: sporo treptanje, predenje, sedenje na vama itd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi prelomio: Mitar i Vlahović napadaju Engleze, Tadić na klupi!
EURO 2024

Piksi prelomio: Mitar i Vlahović napadaju Engleze, Tadić na klupi!

Dragan Stojković Piksi odlučio je da napadne Engleze sa dva napadača! Fudbalska reprezentacija Srbije večeras (21.00, RTS 1, Arena 1 premijum) utakmicom protiv Engleske započinje Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a sva je prilika da će "orlovi" jednog od favorita na turniru napasti sa dva centarfora - Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Vlahovićem!

16.06.2024

10:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20