• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.01.2024

22:00

Kada je najbolje vreme za akciju u krevetu? Ne, nije iza ponoći

Shutterstock

Ljubav

Kada je najbolje vreme za akciju u krevetu? Ne, nije iza ponoći

Podeli vest

Sreća i pozitivna energija je naravno ono što se kod svih mušakraca primećivalo...

Da li ste nekada vodili ljubav u ranim jutarnjim satima?

Naučnici su odlučili da testiraju 1.000 muškaraca i provere kada je najbolje imati seks. Iako smo mislili da muškarcima nije bitno kada to rade, razultati su pokazali da vreme pravi veliku razliku. Nakon mnogobrojnih ispitivanja, istraživači su utvrdili da su muškarci najsrećniji kada imaju seks ujutru i da je tada najbolje vreme za vrelu akciju.

Otkriveno je da je najbolje vreme za seks oko 7:30. Tada je organizam pun snage jer se tek probudio, a jutarnja erekcija čini posao dodatno lakšim. Sledeća dobra stvar jeste razbuđivanje. Muškarci koji su imali seks čim otvore oči nisu imali problema sa ustajanjem, a kafa im nije bila potrebna, piše Muški magazin.

Foto: Shutterstock

Dok ste još u krevetu

Oni su rekli da im je bilo daleko lakše da se spreme i odu na posao. Kod muškaraca koji su imali jutarnji seks je primećeno i povećanje energije. Priznali su da im je dnevni posao daleko lakše pao, te da se nisu osećali toliko umorno tokom napornog dana.

Sreća i pozitivna energija je naravno ono što se kod svih mušakraca primećivalo, jer kada započnete dan sa ovakvim buđenjem, onda će vam sve biti veselo i šareno do kraja dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija