• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2023

23:20

Za fantastično iskustvo! Tri erogene zone koje mnogi zaboravljaju, a ne bi trebalo

Shutterstock

Ljubav

Za fantastično iskustvo! Tri erogene zone koje mnogi zaboravljaju, a ne bi trebalo

Podeli vest

Pridavanje pažnje i istraživanje različitih delova tela može da otkrije nove načine za oplemenjivanje intimnog iskustva...

Mnogi ljudi su upoznati s klasičnim erogenim zonama poput usana, grudi, unutrašnjosti bedara ili vrata. Međutim, postoji nekoliko drugih delova tela čija senzitivnost i mogućnost za uzbuđenje često prolaze neprimećeno ili se često zanemaruju u erotskim iskustvima. Ovi delovi tela, kad se istraže i stimulišu na pravi način, mogu da dodaju potpuno novu dimenziju senzualnosti i užitka.

Uši i okolna područja

Ovo područje se često zanemaruje, ali je zapravo vrlo osetljivo na dodir. Lagani dodiri, nežno šaputanje ili čak nežni poljupci duž ivica ušiju mogu da dovedu do uzbuđenja i povećati senzaciju tokom intimnih trenutaka.

Foto: Shutterstock

Nežno šaputanje

Unutrašnja strana kolena

Kolena su često podcenjena erogena zona. Dodirivanje unutrašnje strane kolena može da bude izuzetno senzualno i poveća stepen uzbuđenja. Blagi dodiri ili ljubljenje ovog područja može da doda novu dimenziju senzualnosti tokom predigre.

Foto: Shutterstock

Izuzetno osetljivi na dodir, sa ili bez dlaka

Dlakvi deo vrata i ramena

Ovo područje je često podložno zaboravu, ali je izuzetno osetljivo na dodir. Lagani dodiri prstiju ili nežni poljupci duž ovog područja mogu da izazovu prijatan osećaj uzbuđenja.

Važno je napomenuti da ono što je senzualno ili uzbuđujuće za jednu osobu, možda nije za drugu. Istraživanje i komunikacija s partnerom su ključni kako bi se pronašle i istražile erogene zone koje mogu da dodaju nove nijanse uzbuđenja i zadovoljstva tokom intimnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija