• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2023

12:40

Raskinuo je s Džulijom Roberts posle 2 meseca! Metju Peri je bio ludački zaljubljen u nju, ali ovo nije mogao da podnese

profimedia

Ljubav

Raskinuo je s Džulijom Roberts posle 2 meseca! Metju Peri je bio ludački zaljubljen u nju, ali ovo nije mogao da podnese

Podeli vest

Iako je bio veoma zaljubljen u Džuliju Roberts, Metju Peri je raskinuo s njom, jer nije mogao da podnese da zapravo ona to uradi njemu.

Fanove širom sveta je potresla vest da je glumac Metju Peri preminuo. Iako je njegov privatni život bio prepun uspona i padova, obožavatelji će ga pamtiti samo kao simpatičnog, nasmejanog momka, koji je mnogima ukrao srce. 

Davne '90-e godine, čak je i Džulija Roberts pala na njegov šarm. Počeli su da se zabavljaju, ali je on nakon samo dva meseca prekinuo tu vezu, zbog svoje sopstvene nesigurnosti. 

Metju je svojevremeno i opisao kako se sve to među njima izdešavalo. Njihova romansa je počela pre nego što će se ona pojaviti u seriji "Prijatelji", a kako je glumac ispričao, producenti su ga zamolili da je kontaktira nakon što je ona rekla da bi gostovala u seriji samo ukoliko njen lik može da bude u nekoj priči sa Čendlerom.

 - Tada sam joj poslao ruže i na papir napisao: "Jedina stvar koja je uzbudljivija od šanse da ćeš učestvovati u šouu je da napokon imam izgovor da ti pošaljem cveće". Ne samo da je Džulija pristala da radi u seriji, nego mi je poslala i poklon, poslala mi je mnoštvo peciva -  rekao je Peri za "The Times".

 

Foto: EPA

Džulija Roberts

Njen pristanak da glumi u specijalnoj epizodi serije "Prijatelji" podstakao je Perijevo tromesečno udvaranje putem svakodnevnih faksova, dok je radila na filmu u Francuskoj. Kad je počelo snimanje epizode, već su bili par.

U svojoj autobiografiji, Peri je otkrio da su razmenili stotine poruka u danima pre nego što je elektronska pošta postala uobičajena:

 - Tri ili četiri puta dnevno sedeo bih pored svog faksa i gledao kako papirić polako otkriva njeno sledeće pismo. Bio sam toliko uzbuđen da bih se neke večeri našao na nekoj zabavi i koketirao s privlačnom ženom i prekinuo razgovor kako bih mogao da otrčim kući i vidim da li je stigao novi faks - rekao je tada glumac. On i glumica na kraju su započeli vezu, ali Peri ju je ostavio dva meseca nakon što se pojavila u seriji.

- Zabavljanje s Džulijom Roberts bilo je previše za mene. Stalno sam bio uveren u to da će raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan i nikad ne bih mogao da budem dovoljan. Bio sam slomljen, savijen, nedostojan ljubavi. Dakle, umesto da se suočim s neizbežnom agonijom gubitka nje, raskinuo sam s prekrasnom i briljantnom Džulijom Roberts. Možda je mislila da se druži s TV tipom, a TV tip je sada raskidao s njom. Ne mogu da opišem taj izraz zbunjenosti na njenom licu nakon što sam joj rekao - prisetio se tada Peri.

Foto: Profimedia/Reuters

Metju Peri

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija