• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: eatthis.com/informer.rs

14.06.2022

12:59

OPRA VINFRI IZGLEDA FANTASTIČNO ZAHVALJUJUĆI OVIM NAVIKAMA! Doručak joj je NAJVAŽNIJI, a evo šta sve jede!

Ljubav

OPRA VINFRI IZGLEDA FANTASTIČNO ZAHVALJUJUĆI OVIM NAVIKAMA! Doručak joj je NAJVAŽNIJI, a evo šta sve jede!

Podeli vest

Opra Vinfri je uvek iskreno govorila o svojim životnim navikama, kako dobrim, tako i lošim. 1988. godine, čuvena voditeljka je započela dijetu koja je rezultirala brzim (ali neodrživim) gubitkom težine

Tokom te dijete je izgubila 67 kilograma, ali je brzo počela da vraća težinu.

- Ono što nisam znala je da je moj metabolizam pogođen - kazala je Opra.

- Dve nedelje nakon što sam se vratila normalnoj ishrani, dobila sam 5 kilograma. Pošto nisam vežbala, moje telo nije moglo ništa drugo osim da povrati težinu. -

Foto: APfoto

Opra Vinfri


Iako je njena težina oduvek bila tema mnogih razgovora, Opra je uvek nastojala da pronađe ravnotežu. Ona je otkrila da se najviše plašila čipsa, ali da sada sebi ništa ne uskraćuje.

Evo nekoliko navika čuvene voditeljke koje je čine zdravom i srećnom.

1. Jede voće i povrće koje sama uzgaja

Opra voli baštovanstvo, a jedan od načina na koji joj pomaže da se hrani zdravo je da jede hranu koju zapravo uzgaja. Ona je u jednom intervjuu istakla da se trudi da jede u prirodi:

- Imam pravilo: ako obrok ne mogu da nađem u bašti, onda ne moram da jedem. -

2. Povremeno jede laganu večeru

Obično večera u 18:00, a onda još jednom izvodi psa u šetnju. 

- Ako sam sama kod kuće, možda ću pojesti proteinski šejk ili činiju supe. -

Foto: Shutterstock

3. Doručak joj je najvažniji obrok tokom dana

Opra kaže da za doručak unosi puno voća u svoj organizam. 

- Stručnajci za motore kažu da oni ne rade bez goriva. Naša tela su ista, zbog čega biram obilan doručak — posebno kada uključuje marakuju i borovnice. I maline, jagode, malo isečene banane i možda grančica ili dve sveže nane. -

Voditeljka ističe da nekada dodaje i malo hleba.

- I ne zaboravite hleb! Ja volim svoj domaći hleb! Za doručak, preferiram sa više zrna ili dupli tost. -

Foto: Shutterstock



4. Pije puno vode u toku dana

Hidratacija je takođe još jedan važan faktor Oprinog zdravlja.

- Svi znamo da je održavanje hidratacije put do zdravlja i vašeg najboljeg života - rekla je Opra, prenosi portal eatthis.com.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Srpski litijum može u Evropu sa "Zelenim pasošem": Johana Bernsel, portparolka EK o projektu "Jadar" i stavu Brisela
Društvo

Srpski litijum može u Evropu sa "Zelenim pasošem": Johana Bernsel, portparolka EK o projektu "Jadar" i stavu Brisela

Hoće li nas "Rio Tinto" potrovati kopanjem litijuma u okolini Loznice? Ovo je pitanje od milion dolara oko kojeg se u Srbiji, poslednjih godina, lome koplja u političkoj areni. Iz Brisela kažu da neće, jer ako Projekat "Jadar" ne bude rađen po najvišim ekološkim standardima, litijum iz Srbije neće moći da se prodaje u Evropskoj uniji, koja je najzainteresovaniji kupac ove kritične sirovine. Brisel svakako neće dozvoliti prodaju, ako se rudarenjem prekrše najstroža ekološka pravila.

16.06.2024

13:27

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20