• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

21:44

OD OBLIKA ZAVISI KAKVI STE U KREVETU! Pe*is zvani ''ČEKIĆ'' stvara velike PROBLEME, dok je ''OLOVKA'' bolan za MNOGE ŽENE!

Ljubav

OD OBLIKA ZAVISI KAKVI STE U KREVETU! Pe*is zvani ''ČEKIĆ'' stvara velike PROBLEME, dok je ''OLOVKA'' bolan za MNOGE ŽENE!

Podeli vest

Pronađite svoj oblik!

Kada je reč o izgledu p*nisa, svaki muškarac je različitog oblika tamo dole i variraju veličine i oblici. Iako često mislite da variraju jedino dužina i debljina, ima razlike i u oblicima. Ovo su 7 najčešćih oblika p*nisa.

BIZARNO I DOSAD NEVIĐENO! Muškarac KROZ PE*IS UGURAO 60 CENTIMETARA KABLA U BEŠIKU iz zadovoljstva - Doktor se HVATAO ZA GLAVU!

Olovka

Opisuje se kao veoma dugačak i tanji od proseka. Iste je debljine celom dužinom i samo malo zakrivljen na vrhu.

Paprika

Iako je malo čudno poređenje, reč je o p*nisu koji je kraći i tanji.

Kornet

Oni koji imaju ovakav p*nis možda imaju neki zdravstveni problem. Ovaj oblik se povezuje sa fimozom, koja dovodi do zatezanja kože na p*nisu. Ovo može da dovede do nemogućnosti da se koža povuče i izaziva iritaciju i otok.

Foto: pexels.com

Banana

Uobičajeno da se p*nis malo zakrivi u levo ili u desno pri erekciji, ali ako ima veće zakrivljene od normalnog to može da ukazuje na neki zdravstveni problem. Ukoliko osećate bol ili primetite promene u dužili ili debljini obavezno se javite lekaru.

MIT SUVOG ORGAZMA POSTAJE REALNOST! Muškarci, samo jednim potezom ruke možete da DOŽIVITE VIŠESTRUKE ORGAZME! Evo i kako!

Čekić

Ovaj oblik se opisuje i kao pečurka i ponekad je teško ovakvim muškarcima da održe erekciju. Zbog sile zemljine teže, verovali ili ne, ovim p*nisima je teže da ostanu u erekciji.

Kobasica

Zdravstveni eksperti otkrivaju da je ovo najčešći oblik p*nisa. On je prosečne dužine i debljine.

Foto: Shutterstock

Krastavac

Oni koji su veoma obdareni mogu da se pohvale ovakvim oblikom p*nisa. Ovakvi p*nisu su ponekad malo tanji od proseka, ali su zato duži,


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Srbija