• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 27. maj! Vodolije moraju da obrate pažnju na novac, Strelčevima sledi nova ljubav!

freepik

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 27. maj! Vodolije moraju da obrate pažnju na novac, Strelčevima sledi nova ljubav!

Podeli vest

Pred nama je jedan zanimljiv astrološki dan, pročitajte i saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Danas nećete biti koncentrisani na ljubavni život, više ćete se baviti nekim drugim oblastima. POSAO: Uspeh u intelektualnom radu i radu u inostranstvu, kao i svemu što ima veze sa turizmom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Odlična komunikacija sa partnerom ili, ako ste sami, osobom koja vas interesuje. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva samostalno preduzetništvo i preuzimanje inicijative. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Vrlo povoljan dan za ljubav i posebno za proširivanje porodice. Harmonija i plodnost. POSAO: Dobrobit od svega što ima veze sa inostranstvom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno. 

RAK

LJUBAV: Uživaćete u intimnosti svog doma sa izabranom osobom. POSAO: Danas ćete imati uspeha ako se bavite kreativnim radom ili radite sa decom i u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV 

LJUBAV: Možete otići na romantično putovanje sa izabranom osobom jer trenutno samo o tome maštate. POSAO: Uspeh u sferi logistike i sreća u vezi sa administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Bićete puni energije.

DEVICA

LJUBAV: Privući će vas neko ko je uspešan i zreo, ali pitanje je da li će vaša osećanja biti uzvraćena. POSAO: Skupljaćete informacije i znanje, koje će vam pomoći da imate više uspeha u poslu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama mokraćnih puteva.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nestabilan jer ćete imati previše prilika. POSAO: Planeta Merkur je u vašem znaku, što znači da ćete imati uspeha u svemu što podrazumeva promet robom i informacijama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete primiti neke vesti o osobi koja vas interesuje, koje će vam pomoći da isplanirate šta dalje. POSAO: Moguće je da ćete dobiti neku novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo duhoviti, što vam može stvoriti prilike za ljubav. POSAO: Očekujte da imate povećan obim posla ako ste preduzetnik ili imate porodični biznis. ZDRAVLJE: Moguća infekcija grla i disajnih puteva.

JARAC

LJUBAV: Ako ste već u vezi, uživaćete u društvu voljene osobe kakve god planove da napravite. POSAO: Moguć je uvećan obim posla za one koji se bave privatnim biznisom. Bićete vrlo zauzeti. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Privlačiće vas samo uspešne i na neki način poznate ili istaknute osobe. POSAO: Vodite računa kako raspolažete sredstvima, a u karijeri je moguća pomoć osobe od uticaja. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

RIBE

LJUBAV: Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola, pogotovo za zrelije pripadnike znaka i one srednjim godinama. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na poslu i moguć manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu
Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu

Međunarodna kampanja za zabranu nuklearnog oružja (ICAN) procenjuje da Izrael poseduje najmanje 90 nuklearnih bojevih glava u svom arsenalu i da povećava svoju nuklearnu potrošnju. U izveštaju koji ispituje rashode za nuklearni razvoj, ICAN je otkrio da je Izrael povećao svoju nuklearnu potrošnju za 2,4 posto, što je ekvivalent od 1,1 milijarde dolara godišnje.

17.06.2024

15:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija