• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

09:00

Dnevni horoskop za subotu 25. maj! Jarčevi upadaju u probleme, a evo ko će ostati bez para

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 25. maj! Jarčevi upadaju u probleme, a evo ko će ostati bez para

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Egoizam je oduvek vaš problem, pogotovo u ljubavnom odnosu, pa treba da kontrolišete tu svoju sklonost. POSAO: Mogući problemi u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Biće vrlo lako probuditi vaša osećanja, ali ona će biti previše burna da bi vam obezbedila harmoniju u ljubavi. POSAO: Mogući privremeni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Pošto je Venera u vašem znaku, bićete u svom elementu i privlačni bez preteranog truda. POSAO: Razmišljaćete unapred, što će se pokazati kao pozitivno. ZDRAVLJE: Gastritis.

RAK

LJUBAV: Osoba sa kojom ste mogla bi da uradi nešto što će vas naljutiti, ali ovih dana vas je vrlo lako naljutiti. POSAO: Moguće je da imate više posla nego što želite. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

LAV

LJUBAV: Moguć fizički kontakt ili afera sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: U periodu ste u kome treba da uložite dodatni napor kako biste videli plodove svog rada. ZDRAVLJE: Psihičke tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Desiće se smirivanje u ovoj sferi, pre svega zbog toga što ćete se vi stabilizovati na emotivnom i psihičkom planu. POSAO: Završavaćete neke poslove. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Doživećete blago poboljšanje u ovoj sferi. Vaša urođena taktičnost će vam pomoći da prevaziđete teškoće. POSAO: Moguća je novčana infuzija ako je potražite. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ne poznajete dobro, ali ko će probuditi strast u vama. POSAO: Blago poboljšanje finansijskog stanja i bolji odnos sa kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: freepik

 

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu ste skloni da izbegavate obavezivanje, a i osobe koje vam se dopadaju su u istom fazonu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa timskim radom. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Buran porodični život, nervoza i neslaganje. Dakle, ako živite sa izabranom osobom, moguće su svađe. POSAO: Pokrenućete porodični posao ili privatan biznis. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će vas privući neko ko živi blizu vas, ali vi ćete već shvatiti da je to samo strast. POSAO: Stabilnija finansijska situacija, možda nešto i uštedite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Susret sa nekim iz prošlosti, ili će vam se možda dopasti neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Dobićete priliku da se bavite nekim kreativnim radom. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija