• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.05.2024

09:08

Dnevni horoskop za subotu 11. maj! Lavovi ruše ljubavni odnos, Strelčevi neodoljivi, a ovaj znak će dobiti poslovnu priliku snova

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 11. maj! Lavovi ruše ljubavni odnos, Strelčevi neodoljivi, a ovaj znak će dobiti poslovnu priliku snova

Podeli vest

Vodolijama ništa neće ići od ruke, ljubavni, poslovni i zdravstveni problemi biće naglašeni prvog dana vikenda.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Vrlo nestabilni ljubavni odnosi. Moguće su svađe zbog nerazrešenih problema i negativnih emocija. POSAO: Imaćete potrebu da pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni organi.

BIK

LJUBAV: Vodite računa da vaši flertovi ne budu otkriveni i pokvare vam vezu ili šansu da je ostvarite. Bićete neodoljivi, a to ima svojih mana. POSAO: Povoljan period za kreativce. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Imaćete sreću u ljubavi i okolnosti će vam biti naklonjene. POSAO: Možda ćete započeti sa dodatnim poslom, ili će vam prijatelji pomoći u potrazi za poslom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Vaše raspoloženje će se češće menjati nego inače, jer ćete biti naglašeno osetljivi. POSAO: Problemi u procesu rada ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV 

LJUBAV: Bićete hladni i distancirani, što će doprineti pogoršanju ljubavnog odnosa. POSAO: Moguće je da ćete imati premalo posla, tako da ćete brinuti za egzistenciju. ZDRAVLJE: Loše. 

DEVICA 

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko s kim možete imati samo tajnu vezu. POSAO: Bićete odlični u obavljanju više poslova u isto vreme. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Bićete šarmantni, zbog čega možete očekivati pozitivne promene. POSAO: Uživaćete u radu. Vi ste odgovorni, ali nije uvek slučaj da uživate dok radite. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

ŠKORPIJA  

LJUBAV: Očekivaćete pozitivna dešavanja, sa razlogom. Sigurno ćete imati prilike za kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete manjih problema u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC  

LJUBAV: Izgleda da ćete preterati sa flertovanjem na radnom mestu. Zbog toga će biti više zainteresovanih. POSAO: U povoljnom ste periodu za karijeru. Imaćete sreće. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC  

LJUBAV: Kontakt sa nekim ko je zaista privlačan i kome nećete moći da odolite, iako ćete se truditi. POSAO: Potpisaćete ugovor ili postići dogovor. Uspeh u trgovini. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA  

LJUBAV: Bićete potpuno blokirani. Bolje da ništa ne očekujete i sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Ni u poslu nećete imati previše sreće, ali to je prolazna faza. ZDRAVLJE: Ukočenje.

RIBE

LJUBAV: U ovom periodu bi sva vaša preterana očekivanja mogla da se ostvare, koliko god to delovalo nemoguće. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija