• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

12.05.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 13. do 20. maja! Bikovi popularni, Rakovima stiže povišica, a ovaj znak se seli u drugi grad

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 13. do 20. maja! Bikovi popularni, Rakovima stiže povišica, a ovaj znak se seli u drugi grad

Podeli vest

U zemljanom znaku Bika je prava planetarna gužva jer se tu nalaze Uran, Jupiter, Sunce, Venera, a od 15. maja će tu boraviti i Merkur. Ova planetarna konstalacija je veoma moćna i imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka, a posebno na Bikove, Device i Jarčeve. Mars u Ovnu donosi nalet nove pokretačke energije koju najbolje mogu da iskoriste Ovnovi, Lavovi i Strelčevi.

OVAN

Posao Merkur ulazi u Bika i donosi vam obećanje o bolje plaćenoj poslovnoj ponudi. U narednim danima će vam finansije biti prioritet i zbog toga možete da očekujete poboljšanje. Mars u vašem znaku donosi vam moć da menjate situacije u kojima se nalazite, tako da ćete biti pokretač velikih promena na poslu.

Ljubav - Venera u Biku donosi vam susret sa ostvarenom osobom, koja je uspešna ali proračunata. To će vam biti izazov jer ćete smatrati u narednim danima da za vas ne postoje "nemogući ciljevi". Ipak, ljubav vam nije prioritet u narednim danima, nego posao i novac.

Zdravlje - Dobro. Više se bavite sportom.

 

BIK

Posao - Venera i Merkur u vašem znaku donose vam lepe vesti na poslu. Imate šanse da postanete popularni na poslu zavaljujući svojim idejama. Isto tako, Venera i Merkur vam donose i nove poslovne mogućnosti, tako da su zvezde na vašoj strani.

Ljubav - Venera u prvom polju donosi vam priliku za iskrenu ljubav. Spremni ste za stabilan odnos i podršku, tako ćete se lako upustiti u novu romansu. U fazi ste kada lako možete da se zaljubite, a drugima ćete biti neverovatno privlačni zbog uticaja Venere u vašem znaku.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Posao - Merkur u dvanaestom polju donosi vam period u kojem ćete biti tajnoviti i skrivati svoje namere, pa čak i na poslu. Ovakav period može da vam donese tajne pregovore o poslu koji još uvek nisu realizovani. Mars iz Ovna daje vam podršku uticajnih prijatelja, a vi ćete čekati pravi momenat za delovanje.

Ljubav - Jupiter putuje ka vašem znaku, pa se stvari menjaju u vašu korist. Treba da se pripremite za veliki procvat u ljubavi i susrete koji mogu da vam promene život. Uskoro ulazite u fazu kada možete iznenada da "stanete na ludi kamen", ili započnete zajednički život.

Zdravlje  - Psihološki problemi.

 

RAK

Posao - Naglašeno jedanaesto polje donosi vam mogućnost povišice, ali i ostvarivanja očekivanja preko uticajnih prijatelja. Bikovi će vam biti odlični za saradnju, dok ćete sa Ovnovima imati konflikte. U narednom periodu ćete želeti da se dokažete na poslu i biće vam izazov da budete bolji nego drugi.

Ljubav - Venera u Biku daje vam ljubav iz prijateljstva. Najbolje bi bilo da započnete romansu sa nekim sa kim se dugo družite. Ipak, Saturn u Ribama može da donese i poznanstvo na putovanju. Prijaju vam Bikovi i Ribe.

Zdravlje  - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Sunce u Biku donosi vam turbulencije na poslu, kao i neočekivane promene. Zbog uticaja Marsa u Ovnu nećete klonuti duhom, niti će bilo ko uspeti da naruši vašu pozciju, ali će biti pokušaja da vas destabilizuju. Imate potrebu da menjate posao ali i profesiju.

Ljubav - Venera u Biku donosi vam flert na poslu. U narednim danima najviše bi vam prijalo putovanje ili susret sa nekim ko dolazi sa putovanja. Zbog pritisaka na poslu često ćete zanemarivati sebe i svoj emotivni život.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao - Ulazak Merkura u Bika ukazuje da će se od vas zahtevati da naučite nešto novo kako biste mogli bolje da obavljate posao. To može da bude u pitanju dodatno usavršavanje, kurs ili možda učenje novog jezika. U narednom periodu možete da dobijete ponudu za rad u drugom gradu ili inostranstvu.

Ljubav - Venera u devetom je odlična za putovanja i susrete u drugom gradu. Isto tako, možete da očekujete poziv od osobe koja dolazi sa puta. Ukoliko ste razvedeni, u narednom periodu možete da sretnete narednog partnera.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Mars u Ovnu donosi vam nezadovoljstvo na finansijskom planu. Imaćete učestale rasprave sa poslovnim partnerom jer nećete trpeti bilo kakav pritisak. Naglašeno osmo polje donosi vam rešavanje pitanja nasledstva ali i obrte na finansijskom planu.

Ljubav - Mars u Ovnu donosi vam susret sa osobom koja je poznata široj javnosti, ali veoma ponosona i tvrodoglava. To je neko ko će hteti da utiče na vaše životne odluke, a vama će takav pritisak biti problem. Ukoliko ste u braku, partner će želeti da se meša u svaki segment vašeg života.

Zdravlje - Slabije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Ovnu donosi vam puno obaveza ali i rasprave sa kolegama. Već nekoliko dana se osećate kao da vam sve smeta, a svoju netrpeljivost otvoreno ćete pokazivati na radnom mestu. Planete u Biku donose vam populanost na osnovu posla, ali i pojačane kritike jer će svaki vaš potez biti praćen.

Ljubav - Venera u Biku donosi vam ljubavne susrete, ali i poznanstva preko interneta. Ako ste u braku, vaš odnos prolazi kroz promene i morate da popustite sa nekim kriterijumima ako želite da odnos opstane. Nemojte da krivite partnera za svoje poslovne probleme.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Merkur i Venera u šestom polju donose vam najmanje dve poslovne ponude. U narednim danima ćete pokazati veliku kreativnost na radnom mestu i nećete imati konkurenaciju. Mars iz Ovna donosi vam veliku moć da menjate stvari u svoju korist. Očekuje vas napredak na poslu.

Ljubav - Merkur i Venera u Biku donose vam flert preko posla. To je neko sa kim sarađujete ili poznajete preko poslovnih kontakata. Mars iz Ovna donosi vam susret na mestu javnog tipa, tako da se u boljem periodu za početak romanse.

Zdravlje - Odlično.

 

JARAC

Posao - Merkur u Biku donosi vam bolju komunikaciju na radnom mestu. Ipak, zbog Marsa u Ovnu niste raspoloženi za bilo kakve kompromise. Teško će vam padati bilo kakvi zahtevi na radnom mestu, jer ćete pružati otpor prema promenama.

Ljubav - Venera u Biku donosi vam novo poznanstvo. Bićete raspoloženi za nova poznanstva. Ukoliko ste slobodni, lako možete da uletite u novu romansu. Zauzeti Jarčevi mogu da rade na proširenju porodice. Mars u Ovnu može da vam donese pojačane rasprave sa jednim članom porodice.

Zdravlje - Slabije.

 

VODOLIJA

Posao - Naglašeno četvrto polje donosi vam period u kojem možete da radite na osnivanju samostalnog biznisa. Mars u Ovnu treba da iskoristite za pregovore jer imate veliku moć ubeđivanja. Moguća su kraća putovanja i važni razgovori u narednim danima.

Ljubav - Sunce u Biku donosi vam rasprave oko stana i svakodnevnih obaveza. Ako ste u braku, partnerovo ponašenje će vas nervirati. Slobodni Bikovi baciće oko na jednog tvrdoglavog BIka. Ukoliko ste u braku, biće neočekivanih događaja koji će doneti tenzije u odnosu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Posao - Naglašeno treće polje donosi vam dinamičnu nedelju sa puno događaja u kojoj će komuniakcija biti prioritet. Mars u Ovnu treba da iskoristite za sređivanje finansijske situacije jer lako možete da dobijete veći novac. 

Ljubav - Venera u Biku ukazuje na flert preko poruka. Neko će pokušati da vas osvoji lepim rečima. Prijaće vam komunikacija preko aplikacija za dopisivanje. Ukoliko treba da popravite odnosa sa partnerom, ne postoji ništa što dobra komunikacija ne može da reši u narednom periodu.

Zdravlje - Dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00