• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 27. aprila! Lavovi započinju zajednički život, Ribe zauzete, a evo kojem znaku strast nije važna

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 27. aprila! Lavovi započinju zajednički život, Ribe zauzete, a evo kojem znaku strast nije važna

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, boravi u Ovnu do 29. aprila, tako da donosi puno flerta, iznenadnih romansi i strasti.

OVAN

Zračićete neodoljivim šarmom. Vaša i inače upadljiva privlačnost će od ove nedelje biti još izraženija. Niko neće moći da vam odoli, zbog čega ćete imati i više ponuda za ljubav nego što vam treba ili želite da imate.

BIK

Upoznaćete dve mlađe osobe koje će vam se obe podjednako dopasti. Moguće je i da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vam se dopada odranije ako takva osoba postoji. Vaši apetiti će porasti, ali možda nećete imati prilike da ih zadovoljite.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Inače ste vrlo elokventni i slatkorečivi, što ni najmanje ne odmaže kada je ljubav u pitanju. Moguće poznanstvo sa privlačnom mlađom osobom ili više interesantnih osoba.

RAK

Sjajno ćete se slagati sa partnerom. Novi nivo usklađenosti će vas oduševiti, jer su vama harmonija i mir u kući najvažniji. Ako ste u prethodnom periodu imali bilo kakvih problema u odnosu, sad je vreme da sve izgladite bez previše muke. 

LAV

Aktivan kućni život i uživanje u krugu porodice. Ako već ne živite sa partnerom, onda ćete dobiti neodoljivu želju da to promenite i isprobate zajednički život. To će vam delovati kao sjajna ideja bez obzira na to da li okolnosti dozvoljavaju takav razvoj događaja.

DEVICA

Imaćete prilika u sferi ljubavi, neko će vas privući ili ćete sresti staru ljubav koja će vas nanovo zainteresovati. Problem je što će sve to delovati nestabilno i trenutno, neće obećavati trajnost ili ozbiljnost.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA 

Vaš ljubavni život će dobiti na kvalitetu. Ako ste već u vezi, ljubav će cvetati, a ako ste sami, pružiće vam se mogućnost da uđete u vezu. Bićete okruženi privlačnim osobama i onima koji su raspoloženi za romansu.

ŠKORPIJA

Bićete vrlo strastveni i energični, ali i nametati svoju volju i želju da dominirate. Sve to će vas učiniti još privlačnijim/om, ali i onemogućiti harmoniju na duži rok. Ova unutrašnja neravnoteža srećom neće dugo trajati.

STRELAC

Partner će biti vrlo sentimentalan i okrenut porodici ili uživanju u intimnoj atmosferi doma, dok ćete vi imati potrebu da putujete i doživite nešto novo, upoznate nekog novog. To bi moglo da stvori tenziju u odnosu.

JARAC

Lako ćete uspostaviti mentalnu bliskost sa drugima. Neka osoba iz vašeg okruženja će vas zaintrigirati, zbog sličnih pogleda na život i stvari. Strast neće biti najvažnija, već razumevanje i mentalna kompatibilnost.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Otvoriće se nove mogućnost u vašem ljubavnom životu i generalna atmosfera će biti pozitivna. Optimizam koji će vladati će vas navesti na to da napravite značajne korake ka transformaciji vaše veze u oblik koji vam trenutno najviše odgovara.

RIBE

Bićete previše zauzeti da biste se bavili ljubavnim životom. Moj savet je da ipak nađete vremena i energije za ljubav, jer inače možete imati problema zbog toga što zapostavljate partnera ili zato što niste baš najbolje društvo ovih dana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija