• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2024

19:00

3 najsrećnija datuma u aprilu za svaki znak Zodijaka! Sledi vam novi početak - dobro ih zapamtite

Pexels/Shutterstock

Horoskop

3 najsrećnija datuma u aprilu za svaki znak Zodijaka! Sledi vam novi početak - dobro ih zapamtite

Podeli vest

Astrolozi su proučili i analizrali mesec koji je pred nama i kažu da u aprilu možemo očekivati tri posebno srećna i povoljna dana od kojih blagodeti može imati svaki horoskopski znak.

Svaki horoskopski znak bi trebalo da se fokusira na ove datume u aprilu i da ih obeleži u kalendaru:

4. april

Astrolozi ističu da je reč o -  „ogledalo datumu“ jer u njemu imamo dve četvorke, a broj 4 u numerologiji predstavlja četiri elementa – zemlju, vodu, vatru i vazduh.

Tog dana je bitno obratiti posebnu pažnju na sve što je hitno u vašem životu.

Takođe, vreme je pogodno za kupovinu, ali i za upoznavanje novih ljudi, bilo uživo ili na internetu.

Važno je da se ovog dana dodatno posvetite porodici, prijateljima, odnosno svim dragim ljudima koji vam ulepšavaju svakodnevicu. Na kraju tog dana priuštite sebi pošten odmor i opustite se.

Foto: Shuterstock

 

14. april

Radi se datumu koji najavljuje harmoniju i to valja iskoristiti.

Dobar je trenutak da kratko zastanete i promislite o ciljevima u životu prema kojima biste morali da krenete. Neke stvari će vam se iskristalisati, bolje ćete shvatati koja vam je svrha i koje veštine posedujete, a kojih do sad možda niste bili svesni.

Osetićete snagu potrebnu za novi početak i dovršetak nekih zaostataka, i to treba svakako da iskoristite.

Osim toga, tog dana biste mogli čuti neke kritike – radi se o konstruktivnim kritikama koje će vam olakšati život. Prihvatite neke savete ljudi za koje znate da im je stalo do vas.

Foto: Shutterstock

 

 

22. april

Ovaj datum obeležiće buđenje pozitivne energije, optimizma u ljudima i veće ljubaznosti koju iskazuju jedni prema drugima.

Maksimum te pozitivne energije osetiće se u noći sa 22. na 23. april, a celi 22. april biće vrlo povoljan za čišćenje uma od svega negativnog što se nakupilo vremenom.

Vreme je da se oslobodite svega što vas sputava i obeshrabruje. Pronađite u sebi snagu i hrabro hodajte prema cilju koji ste si zacrtali.

Takođe, imajte na umu da ćete biti uspešniji u svemu ako pokažete malo više ljubaznosti i topline drugim ljudima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!
Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić dvogodišnje devojčice iz Bora koja je nestala 26. marta u mestu Banjsko Polje, dok je bila pod nadzorom majke, Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, za koje je utvrđeno deset dana kasnije da su devojčicu udarili službenim kolima tamošnjeg vodovoda, a potom je udavili, bili su na psihijatrijskom veštačenju u bolnici u okviru Centralnog zatvora u Beogradu.

19.05.2024

20:53

Sport

Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!
Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!

Bivši šef JUKOS-a, biznismen Mihail Hodorkovski, rekao je da su zapadne zemlje skoro već izgubile u ukrajinskom sukobu. Zatim je izdao izuzetno sumornu prognozu za budućnost Ukrajine za naredne dve godine, rekavši da je to i dalje „najbolji scenario“.

20.05.2024

06:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12