• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

08.02.2024

09:15

Mesec ulazi u Vodoliju! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

Shutterstock

Horoskop

Mesec ulazi u Vodoliju! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

Podeli vest

Mesec, planeta koja opisuje naša osećanja, ulazi u popodnevnim časovima u Vodoliju, gde će imati snažan uticaj na Blizance, Vage i Vodolije.

Mesec u Vodoliji donosi jedinstvenu kombinaciju energije koja je ekscentrična, progresivna i humanitarna. Vodolija kao astrološki znak povezana je s inovacijama, originalnošću i željom za promenama u društvu.

Kada Mesec, simbol emocija i intuitivnosti, prolazi kroz ovaj vazdušni znak, to može dovesti do neobičnih, neočekivanih i ponekad ekscentričnih emocionalnih iskustava.

Osobe koje imaju Mesec u Vodoliji mogu biti nekonvencionalne u svojim emocionalnim reakcijama i potrebama. One često teže slobodi i autonomiji u svojim osećanjima, teže da budu nezavisne i nepristrasne. Ove osobe mogu biti veoma otvorene prema različitim idejama, kulturama i ljudima, pa imaju tendenciju da budu prijateljski nastrojene prema svima.

Foto: Shutterstock

 

 

Mesec u Vodoliji takođe može izazvati želju za promenom i inovacijama u sopstvenom životu i okruženju. Ove osobe često vole da eksperimentišu i da budu deo grupa ili zajednica koje dele njihove vrednosti i interese. One su često humanitarne i teže da doprinesu boljitku šire zajednice.

Ipak, ove osobe mogu imati izazove u vezi sa izražavanjem svojih dubokih emocija, budući da mogu biti sklone da potiskuju svoje intimne osećaje u korist racionalnosti i objektivnosti. Takođe, mogu imati tendenciju da budu nepredvidive u svojim emocionalnim reakcijama, što može izazvati poteškoće u odnosima s drugima koji više cene stabilnost i predvidljivost.

U suštini, Mesec u Vodoliji donosi energiju koja teži ka inovacijama, slobodi i humanitarnim ciljevima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija