• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

18:00

Ovo su najlepše žene Zodijaka! Posebno su privlačne muškarcima jer poseduju magnetičnu energiju

Shuterstock

Horoskop

Ovo su najlepše žene Zodijaka! Posebno su privlačne muškarcima jer poseduju magnetičnu energiju

Podeli vest

Žene rođene u nekoliko horoskopskih znakova smatraju se najlepšim i najzavodljivijim.

Karakteristike određenih znakova su posebno privlačne muškarcima. To se odnosi i na spoljašnju lepotu, ali i na karakterne osobine.

Evo u kojim znacima se rađaju najlepše žene:

1. Ovan

Dinamične i smele, žene Ovnovi se ističu svojom magnetnom energijom.

Njihovo samopouzdanje i avanturistički duh čine ih prirodno privlačnim. Bilo da je u pitanju njihov zarazni entuzijazam ili njihova neustrašivost u potrazi za svojim snovima, žene Ovnovi odišu zadivljujućom aurom koja privlači ljude.

Ako tražite partnera koji će uneti iskru u vaš život, žena Ovan bi mogla biti prava osoba.

 

Foto: Shuterstock

 

2. Lav

Lavovi, kojima vlada sunce, privlače pažnju gde god da se pojave. Njihov stav i  harizma čine da su uvek u centru pažnje.

Lavice poseduju magnetni šarm koji može biti i osnažujući i simpatičan. Ako ste očarani ženom koja zrači toplinom i ima posebnu auru, možda je to Lavica.

Foto: Shuterstock

 

3. Vaga

Žene Vaga su poznate po svojoj gracioznosti i eleganciji. Njihova sposobnost da održe ravnotežu i harmoniju je zaista očaravajuća.

Imaju smirujuću energiju koje smiruje one oko sebe. Ako tražite partnera koji u vaš život unosi mir i spokoj, žena Vaga može biti vaš savršeni par.

Foto: Shuterstock

 

4. Škorpija

Žene Škorpija su intrigantne i magnetične zbog svoje misterioznosti. Njihova dubina i intenzitet su veoma privlačni.

Bilo da se radi o magnetskom pogledu ili zagonetnoj ličnosti, Škorpije imaju način da vas zadrže u blizini.

Ako vas zaintrigira misteriozno i tražite partnera sa slojevima za otkrivanje, žena Škorpija može biti vaša kosmička misterija koju treba otkriti.

Foto: Shuterstock

 

5. Ribe

Žene Ribe su poznate po svojoj sanjivoj i saosećajnoj prirodi. Njihova empatična duša i umetničke sklonosti čine ih izuzetno privlačnim.

Žene Ribe imaju urođenu sposobnost emocionalnog povezivanja, što ih čini idealnim partnerima za one koji traže dubinu u vezi.

Foto: Shuterstock

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija