• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 2. februar! Bikovima sledi uzbudljiv ljubavni dan, Ribama dobre poslovne prilike

pexels.com

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 2. februar! Bikovima sledi uzbudljiv ljubavni dan, Ribama dobre poslovne prilike

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv dan, a naročito Strelčevi.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Ono što treba da uradite da biste imali harmoničan odnos je da više razmišljate o potrebama partnera. POSAO: Rad u inostranstvu ili za strance. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Obećava da će vaš ljubavni odnos biti u isto vreme i uzbudljiv i stabilan. POSAO: Napredovaćete u poslu, jer ćete imati zaista mnogo posla. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguć flert sa nekim. Očigledna će biti mentalna povezanost sa tom osobom, ali možda ne i emotivna. POSAO: Ne očekujte poboljšanje u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život vam je jako bitan, pogotovo u ovom periodu kada imate utisak da se dešavaju odlučujuće stvari. POSAO: Uspeh u sferi zabave, marketinga ili kreativnosti. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

LJUBAV: Vrlo vam je važno da imate stabilan emotivni život, a sada se nalazite u periodu u kome to lako možete ostvariti. POSAO: Ako smanjite očekivanja, bićete sasvim zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Pad energije.

DEVICA

LJUBAV: Vi ste neko ko je realan i ceni ozbiljnost u ljubavi kao i svemu drugom. POSAO: Vaša samoinicijativa možda da bude protumačena kao provokacija. ZDRAVLJE: Primetićete da vam se zdravstveno stanje poboljšava.

VAGA 

LJUBAV: Možete se zaljubiti u nekog ko vam je komšija/nica, ili pak u nekog s kim ćete stupiti u kontakt preko interneta. POSAO: Moguće su loše ili lakomislene finansijske odluke i potezi. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

ŠKORPION 

LJUBAV: Da biste se zaista emotivno otvorili i vezali za neku osobu, ta osoba mora da prođe sve vaše testove sa visokom ocenom. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Ako ste sami, doživećete romansu, a ako niste onda ćete morati da se borite sa iskušenjima. POSAO: Uživaćete u kreativnom radu. Dobro za umetnike. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje.

JARAC 

LJUBAV: Prolepšali ste se, što neće biti nezapaženo. POSAO: Ovo je dan kada mnogo toga možete postići u sferi posla, na rad i zalaganje ali i na "lepe oči" i šarm. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

VODOLIJA 

LJUBAV: Za vas je idealna ona osoba koja traži dosta slobode u odnosu, baš kao i vi. POSAO: Dobro ćete rasporediti radnu energiju i postići više nego što ste zacrtali. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da će nešto poći naopako, ali samo zato što neće biti jasne komunikacije između vas i partnera. POSAO: Nakod dužeg "sušnog" perioda, konačno ste dočekali da imate dobre prilike u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija