• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2024

07:24

3 horoskopska znaka imaće ludačku sreću do 2027! A jedan znak će zaraditi brdo para

Shutterstock

Horoskop

3 horoskopska znaka imaće ludačku sreću do 2027! A jedan znak će zaraditi brdo para

Podeli vest

Astrolozi nagoveštavaju da postoje znakovi kojima će naredne tri godine biti veoma uspešne, a među njima su Lavovi, Bikovi i Device.

Uz malo truda ovi horoskopski znakovi mogu da ostvare svoje snove.

BIK

Bikovi će najviše uspeha postići u ljubavi u narednom periodu. Oni koji su slobodni srešće osobu koja ih fascinira, a ta osoba će se ispostaviti kao neko sa kim žele da provedu ostatak života. Zauzeti Bikovi ulaze u miran period gde će ljubav, mir i sloga vladati u njihovom odnosu. Takođe, na poslovnom planu očekuje ih uspeh, i naredne tri godine su idealne za pokretanje posla o kojem već dugo razmišljaju.

LAV

Novac će se jednostavno lepiti za Lavove u naredne tri godine. Njihov trud i rad će konačno biti primećeni, a povišica će biti očekivana nagrada. Sve što Lavovi započnu ići će im dobro. Osetiće talas kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve aspekte njihovog života. U naredne tri godine, Lavovi će biti nezaustavljivi, pa bi trebalo maksimalno iskoristiti ovu priliku.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

U naredne tri godine, Device ne treba da gube vreme - učenje novih jezika, putovanje, čitanje i usavršavanje novih veština su ključni. Period koji je pred njima treba iskoristiti maksimalno. Svi će ih diviti i zavideti im, a za to će biti opravdani razlozi. Device će pleniti dobrom spoljašnjosti, pozitivnom energijom i raspoloženjem, te će lako prevazilaziti sve prepreke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija