• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 25. januar! Blizanci raspoloženi za kratke afere, Lavovima sledi finansijski uspeh

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 25. januar! Blizanci raspoloženi za kratke afere, Lavovima sledi finansijski uspeh

Podeli vest

Ovnovi i Rakovi bi trebalo da iskoriste pozitivan ljubavni period.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće promene u sferi ljubavi i nova obećavajuća poznanstva. POSAO: Dobri odnosi sa nekim ljudima od uticaja će vam pomoći u karijeri ili otvoriti neka vrata. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

BIK

LJUBAV: Ljudi sa kojima radite bi mogli da vas upoznaju sa nekim ko će vam se dopasti. Harmonija u vezi, ako ste već u jednoj. POSAO: Lako možete dobiti posao ako težite ka tome. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI

LJUBAV: Više ćete biti zainteresovani za druženje ili eventualno kratku aferu, nego ozbiljno obavezivanje u ljubavi. POSAO: Problemi u procesu rada, kvarovi i teškoće pri radu. ZDRAVLJE: Zubobolja.

RAK

LJUBAV: Iskoristite prilike koje će vam se ukazati, jer je ovo povoljno vreme da ostvarite ljubavnu vezu. POSAO: Možda ćete morati da propustite neke prilike, zbog obaveza koje imate u drugim sferama života. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Moguć je finansijski uspeh. Nemojte preterivati sa trošenjem kao što imate običaj, jer ćete tako anulirati pozitivne uticaje. ZDRAVLJE: Povedite više računa o ishrani.

DEVICA 

LJUBAV: Moguća je veza sa dosta starijom osobom ili značajno poznanstvo, koje može dovesti do veze u budućnosti. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva pionorski rad i započinjanje nečeg novog. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA 

LJUBAV: Bićete u potrazi za nečim što ima dublje značenje i trajan uticaj na vaš život. POSAO: Možete primiti novčanu infuziju, kao podršku porodice i prijatelja. Finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Moguće alergije.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da nađete ljubav ili barem nekog ko vam se dopada, na društvenim mrežama. POSAO: Bez brige, jer ovo je poslednji put da imate većih finansijskih poteškoća. ZDRAVLJE: Treba vam bolja ishrana.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Mnogo flerta i komplimenata upućenih na vaš račun. Bićete raspoloženi da napravite promenu koja će doneti ljubav u vaš život. POSAO: Mogući pravni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno zdravstveno stanje.

JARAC 

LJUBAV: Vrlo ste privlačni ovih dana, jer planeta Venera je ušla u vaš znak i povoljno utiče na vaš izgled i šarm. POSAO: Možete ostvariti uspešan partnerski posao, jer ćete biti izuzetno laki za saradnju. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako ste sami, sve što je potrebno je da izađete u veće društvo i prilike za ljubav će se same nametnuti. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sferi umetnosti ili da poboljšate svoj imidž. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Ostvarićete vezu zasnovanu na mentalnoj kompatibilnosti i zajedničkim interesovanjima, a ne na fizičkoj privlačnosti. POSAO: Moguće započinjanje partnerskog posla.
ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija