• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.01.2024

22:40

4 najarogantnija znaka Zodijaka! Misle da se svet vrti oko njih

Shutterstock

Horoskop

4 najarogantnija znaka Zodijaka! Misle da se svet vrti oko njih

Podeli vest

Za ove horoskopske znakove kažu da su egoisti, te da su uvereni da svet postoji zbog njih...

Za pojedine znakove kažu da uvek rade sve kako bi zadovoljili sebe i svoje potrebe, pritom zanemarujući druge, pa čak i gazeći preko njih.

Ovan

Ovaj znak je poznat je po svojoj upornosti. Šta god zamisli, on će to učiniti. Ostvariće svoj plan i u stanju je da gazi preko svega bez oklevanja.

Foto: Pixabay

 

Misli samo na sebe i svoje lične ciljeve.

Bik

Rođeni u ovom znaku učiniće sve da privuku pažnju na svoje lične probleme. Oni veruju da je ono što se njima događa važnije od svega što se događa drugima.

Iako važe za osobe na koje se uvek možete osloniti, ako i za dobre prijatelje, nerviraju mnoge jer uopšte nisu spremni na kompromis i streme samo ka svojim ciljevima.

Lav

Lavovi su poznati po visokom samopouzdanju i navici da preteruju i preuveličavaju sve. Čime god da se Lav bavi, veruje da je u tome najbolji. Potrebna mu je pažnja drugih i to u neograničenim količinama, piše Stil.

Foto: Shutterstock

 

Važno mu je da mu drugi govore kako im je neophodan. Zbog svega toga, još kao mladi postaju izuzetno arogantni.

Jarac

Ovaj znak baš voli sebe i misli kako je on jedini uvek u pravu.

Ako počne da sumnja u svoju odluku ili potez, odjednom će doći do zaključka da su za njegovu grešku krivi svi drugi, osim njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija