• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

05.11.2023

06:36

Najtačniji nedeljni horoskop od 6. do 13. novembra! Rakovi veruju pogrešnim osobama, Vage se zaljubljuju, a evo ko se seli u drugi grad

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 6. do 13. novembra! Rakovi veruju pogrešnim osobama, Vage se zaljubljuju, a evo ko se seli u drugi grad

Podeli vest

U nedelji koja je pred nama Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vagu i donosi pojačan flert, naročito za Vage, Vodolije, Blizance, Strelčeve i Lavove. Sezona Škorpije traje, pa se nalazimo u periodu u kojem ništa nije onako kako deluje da jeste, a mnoge tajne će biti razotkrivene. Merkur, planeta komunikacije, ulazi u Strelca, pa ćemo od sredine nedelje biti više raspoloženi za razgovore.

OVAN

Posao  - Merkur u Škorpiji donosi vam podmukle odnose na poslu, pa ništa nije onako kako izgleda da jeste. Ne možete da procenite namere svojih saradnika, a to nije daleko od istine. Venera u Devici donosi vam zaradu, ali će biti i iznenadnih troškova.

Ljubav - Venera ulazi u Vagu 8. novembra, pa vam donosi susret sa atraktivnom osobom koja je šarmantna i možda poznata javnosti. Imaćete pirliku da ostvarite nova poznanstva. Jedno ćete svakako imati preko posla.

Zdravlje - Lošije.

 

BIK

Posao - Venera ulazi u Vagu, pa će vam posao biti važniji nego ljubav. Pokušavaćete da napravite kompromise, ali i izbegavati da donesete ključne odluke jer ni sami nećete znati šta je ispravno. Predstojeća nedelja donosi vam iznenadne troškove, tako da nećete biti zadovoljni finansijski.

Ljubav - Ukoliko ste u vezi ili braku, ovaj period stavlja vas na veliki test, jer ni vi, a ni partner ne možete da izdržite bilo kakav pritisak. Veoma teška nedelja ukoliko planirate da započenete novu romansu. Zbog toga je bolje da ne ulazite u konflikte i sačekate bolji trenutak.

Zdravlje - Slabo.

Foto: Shutterstock

 

 

 

BLIZANCI

Posao - Merkur u Škorpiji ukazuje da gubite strpljenje na poslu. Ne razumete osobe sa kojima sarađujete, pa je komunikacija otežana. Treba da budete oprezni ako želite da postignete neki dogovor koji vam je važan. Sa bilo kakvim obećanjima na poslu treba biti oprezan jer lako mogu da se ispostave kao potpuno suprotna.

Ljubav - Imate potrebu da se distancirate od partnera, jer je komunikacija otežana. Probajte da ne pravite scene jer partner nije kriv za vaša negativna dešavanja na poslu. Posvetite se tome da poboljšate odnos i ne tarajte inat.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Imate veliku energiju i želite da gurate napred projekte koji su vam važni na poslu, ali ne razumete zašto je mnogo toga na čekanju. Imate utisak da sve ide sporije nego što bi trebalo, a polažete velika očekivanja na osobe koje su vam prijatelji. Moguće je da imate oslonac u pogrešnim osobama.

Ljubav - Naglašeno peto polje donosi vam puno strasti ali i ljubomore. Dopadaju vam se osobe koje su mistične, zatvorene ali jake. Susret sa jednom Škorpijom može da vam obeleži novembar meseca. Ukoliko ste slobodni, obavezno prihvatite pozive za izlaske.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Planete u Škorpiji vas čine iscrpljenim, pa jedva završavate svakodneven obaveze. Lako ulazite u rasprave i ništa vam nije po volji. Ukoliko se bavite nekretninama, nemojte da ulažete u narednoj nedelji. Nije dobra nedelja za promenu posla, a ni pregovore.

Ljubav - Vi i partner terate inat jedno drugom. Biće dosta rasprava oko porodice, stana i troškova. Ukoliko ste slobodni, znajte da nije najidealnija nedelja za početak romanse. Bikovi mogu da vam budu privlačni, ali nećete moći da ih razumete.

Zdravlje - Lošije.

 

DEVICA

Posao - Naglašeno treće polje ukazuje da ste komunikativni ali i veoma ubedljivi u svojim namerama. Zbog toga na poslu možete da spovedete svoje ideje. Ljudi će vas povremeno pogrešno tumačiti, ali ćete uspeti u svojim ciljevima. Moguća su kraća putovanja. Stiže vam novac od 8. novembra.

Ljubav - Intenzivno se dopisujete sa jednom osobom. Biće i dogovora o susretu, tako da treba da iskoristite nedelju u kojoj ste raspoloženi za flert. Ostvarićete nove kontakt preko aplikacija za dopisivanje.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Venera 8. novembra ulazi u vaš znak, pa donosi pozitivan preokret. Imate mogućnost da radite nešto kreativno, a dobro plaćeno. Planete u Škorpiji donose vam nove pregovore o finansijama. Puno drugo polje donosi vam prililu da radite dodatni posao ili dobijete bolje plaćen posao.

Ljubav - Venera ulazi u vaše znak i donosi flert i strastvene odnose. Bićete u fazi kada ćete moći lako da se zaljubite. Venera će vam doneti lepotu, šarm i posebnu privlačnost. Na lak način ćete uspeti da zavedete osobe do kojih vam je stalo.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Naglašeno prvo polje donosi vam dominaciju na radnom mestu. Imaćete potrebu da nametnete svoje stavove, ali i da se posvađate oko principa sa kojima se ne slažete. To može da uslovi tenziju u odnosu sa saradnicima.

Ljubav - Venera ulazi u Vagu i donosi vam tajnu ljubav. Intenzivno ćete početi da razmišljate o jednoj osobi, a onda ćete verovatno imati dogovor o susretu na mestu zatvorenog tipa. Dopadaju vam se osobe koje nisu potpuno otvorene.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Venera ulazi u Vagu 8. novembra, pa vam donosi odlične poslovne vesti preko prijatelja. Neko sa kim se družite može prijateljski da vam pomogne da dobijete posao o kojem maštate. U svakom slučaju odlična nedelja za ostvarivanje poslovnih ambicija.

Ljubav - Mars u Škorpiji donosi vam tajnu simpatiju. Jedna osoba razmišlja o vama ali ne želi da vam pokaže svoja osećanja. Sve što se tiče emocija, želećete da ih zadržite samo od sebe, ali i sakrijete od očiju javnosti.

Zdravlje - Psihološki problemi.

 

JARAC

Posao - Naglašeno jedanaesto polje ukazuje da radite na tome da ostvarite svoja očekivanja preko prijatelja. Jedna Škorpija će vam izaći u susret u ovom periodu, pa ćete moći da ostvarite svoje snove na radnom mestu.

Ljubav - Venera ulai u Vagu, pa će biti flerta na radnom mestu. Takođe, u fazi ste kada možete jedno iskreno prijateljstvo da pretvorite u ljubav.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao - Planete u Škorpiji donose vam stresan period na poslu. Moguće je da radite na tome da promenite posao ali je period loš, pa ste primorani da istrpite nešto što vam se ne dopada na radnom mestu. 

Ljubav - Imate utisak da vas partner ne razume, ali je stvar u tome da prolazite kroz težak period, pa je najbolje da ne optužujete partnera za svoje probleme. Distancirajte se malo i dajte jedno drugom prostora.

Zdravlje - Lošije.

RIBE

Posao - Iskoristite planete u Škorpiji da otputujete ili ostvarite saradnju sa inostranstvom. Odlična nedelja ako se bavite izdavaštvom. U ovom periodu je moguće selidba u drugi grad zbog promene posla.

Ljubav - Venera u Vagi i Merkur u Škorpiji donose vam susret sa jednom razvedenom osobom, ali i drugom koja je na putu. Biće vam privlačne Vage, dok ćete potajno maštati o Škorpiji. Slede vam nova poznanstva.

Zdravlje - Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija