• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

26.10.2023

13:44

Pomračenje Meseca u Biku će urnisati sve! Detaljna astro prognoza po znakovima

Shutterstock

Horoskop

Pomračenje Meseca u Biku će urnisati sve! Detaljna astro prognoza po znakovima

Podeli vest

Pred nama je važan astrološki period, a to je pomračenje Meseca u Biku (28. oktobar) , koji predsatavlja astro alarm i simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa.

Saznajte kako će pomračenje Meseca u Biku uticati na vaš horoskopski znak:

OVAN

Pomračenje Meseca donosi vam neplanirane troškove ili finansijske probleme. Ova nedelja nije dobra za bilo kakva ulaganja i zbog toga je veoma važno da ostanete suzdržani u narednim danima.

BIK

Vi ste jedan od znakova koji će najviše osetiti uticaj pomračenja Meseca jer se odigrava u vašem znaku. Zbog toga je veoma važno da pripazite na svoje zdravlje. Emotivne veze će biti na testu, a odnosi sa porodicom na ivici. Što se bude više bližio 28. oktobar vama će emotivno biti teše, tako da probajte da ostanete suzdržani.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Da se ne bi ispostavilo da ste jedno govorili, a drugo radili, veoma je važno da u ovoj nedelji obratite pažnju šta pričate. Najjednostavnije rečeno, možete lako da budete pogrešno shvaćeni.

RAK

Vaša očekivanja neće biti ostvarena. Odnosno, plan koji ste imali, a tiče se podrške od strane vaših prijatelja će da se prolongira. Možete lako da pretrpite izdaju od strane bliskih prijatelja.

LAV

Pozicija u karijeri može biti ugrožena. Veoma je važno da ne odreagujete burno na dešavanja na radnom mestu. Neko će pokušati da vam "podmetne nogu" na radnom mestu.

DEVICA

Sve što se tiče inostranstva ili obrazovanja može da krene naopako. Ukoliko ste želeli da privedete studije kraju, to će da se iskomplikuje. Vi takođe treba da obratite pažnju na zdravlje.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Pred vama je period u kojem ćete imati dodatne troškove. Ukoliko ste očekivali da dobijete novac za neki projaket, podrška finansijska može da izostane.

ŠKORPIJA

Pomračenje Mesec udariće vaše polje partnerstva, pa kriza u braku neće izostati. Svađe, frustracije ili otkrivanje tajni u ljubavi mogu da se dogode.

STRELAC

Očekuju vas velike promene na poslu. Takve promene vam se sigurno neće dopasti.

JARAC

Ukoliko imate decu, briga za njih će biti pojačana. Takođe, ukoliko ste mladi i imate ljubavnu vezi, ona lako može da se privede kraju.

VODOLIJA

Porodični problemi ili neprijatna iznenađenja u vezi sa stanom će biti aktuelna ovih dana. Moguće je preseljenje.

RIBE

Pomračenje Meseca će udariti vaše polje komunikacija, pa vas očekuju neprijatne vesti ili odlaganje kraćeg putovanja. Ukoliko treba da potpišete važan ugovor, najbolje je da to ostavite za neki drugi put.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija