• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

20.10.2023

12:02

Mesec je ušao u Jarca! Sreća za 3 horoskopska znaka

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Jarca! Sreća za 3 horoskopska znaka

Podeli vest

Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja, trenutno se nalazi u Jarcu, gde povoljno utiče na Bikove, Jarčeve i Device.

Ovaj položaj Meseca ima uticaj na emocionalni i instinktivni nivo osobe koja ga nosi i oblikuje način na koji se izražavaju njihove emotivne potrebe i reakcije.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Meseca u Jarcu:

Odgovornost

Osobe s Mesecom u Jarcu često teže ka odgovornosti i ozbiljnosti u svim aspektima svog života, uključujući i emocionalne odnose. Vole da budu pouzdani i da ispunjavaju svoje obaveze.

Ambicija

Ovaj položaj Meseca često daje jaku ambiciju i potrebu za postizanjem ciljeva. Osobe s Mesecom u Jarcu često su motivisane da rade naporno kako bi postigle svoje ciljeve, kako u karijeri, tako i u drugim sferama života.

Foto: Shutterstock

 

 

Kontrola emocija

Mesec u Jarcu može dovesti do tendencije da se emocije potiskuju ili kontrolišu. Osobe s ovim položajem često su rezervisane u izražavanju svojih osećanja i mogu delovati distancirano prema drugima.

Stabilnost

Mesec u Jarcu teži ka stabilnosti i sigurnosti u emocionalnim odnosima. Ove osobe cene tradiciju, strukturu i kontinuitet.

Potreba za priznanjem

Osobe s Mesecom u Jarcu često teže priznanju i poštovanju za svoje napore. Vole da ih drugi vide kao ozbiljne i odgovorne osobe.

Foto: Shutterstock

 

 

Strpljenje

Mesec u Jarcu može doneti i veću dozu strpljenja. Osobe s ovim položajem spremne su da čekaju da postignu svoje ciljeve i da rade postepeno.

Mesec u Jarcu donosi sreću za Bikove, Jarčeve i Device.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija