• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

06.10.2023

07:33

Stiže mlad Mesec u Vagi! 4 horoskopska znaka neka se spreme za velike životne promene

Shutterstock

Horoskop

Stiže mlad Mesec u Vagi! 4 horoskopska znaka neka se spreme za velike životne promene

Podeli vest

U toku oktobra očekuje nas puno važnih astroloških datuma, a među njima je 14. oktobar kada će biti pomračenje Sunca, ali i mlad Mesec u znaku Vage.

Ovaj trenutak obično donosi posebnu energiju i uticaj na naše emocije i međuljudske odnose.

Evo nekoliko ključnih karakteristika mladog Meseca u Vagi:

Balans i harmonija

Vaga je astrološki znak povezan sa ravnotežom, harmonijom i pravdom. Mlad mesec u Vagi često naglašava potrebu za pronalaženjem balansa u životu i odnosima. To može značiti razmatranje svojih potreba i potreba drugih kako biste stvorili harmonične odnose.

Ljubav i partnerstvo

Vaga je znak koji je posebno povezan sa ljubavlju, partnerstvom i odnosima. Mlad mesec u Vagi može doneti pojačanu želju za ljubavlju i povezivanjem sa drugima. To je dobar trenutak za razmatranje svojih ljubavnih odnosa i kako ih možete unaprediti.

Foto: Shutterstock

 

 

Estetika i lepota

Vaga je takođe povezana sa estetikom i lepotom. Tokom ovog perioda, možete osećati veću inspiraciju da se izrazite kroz umetnost, modu ili estetske aktivnosti. Takođe, možete biti skloni primetiti i ceniti lepotu oko sebe.

Rešavanje konflikata

Vaga je znak koji teži izbegavanju konflikata i traži mirno rešenje za nesuglasice. Mlad mesec u Vagi može vas inspirisati da se posvetite rešavanju konflikata na miran i pravičan način.

Pravda i ravnoteža

Ovo je dobar trenutak da razmislite o pravdi i ravnoteži u svom životu. Možda ćete se osećati motivisano da se zauzmete za pravdu ili da se bavite pitanjima koja se tiču ravnoteže i jednakosti.

Mlad Mesec u Vagi će najviše uticati na Vage, Jarčeve, Rakove i Ovnove.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Vreme za donošenje odluka koje mogu da vam promene život. Novi početak na svim životnim poljima.

JARAC

Dolazi do velikih promena na radnom mestu. To mogu da budu i kadrovske promene. Ujedno može da znači i novi početak na radnom mestu.

RAK

Porodične nesuglasice će kulminirati do 14. oktobra, a malo toga će biti rešeno. Probajte da pronađete rešenje iza tog datuma.

OVAN

Promene u partnerskim odnosima. Ukoliko imate poslovnog patnera, odnos će biti na testu. Ako ste u braku, nešto će morati da se menja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija