• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

22.09.2023

11:54

Položaj Meseca u horoskopu predstavlja ključ za razumevanje vašeg sudbinskog koda

Shutterstock

Horoskop

Položaj Meseca u horoskopu predstavlja ključ za razumevanje vašeg sudbinskog koda

Podeli vest

Mesec u natalnoj karti je jedan od ključnih astroloških faktora i igra važnu ulogu u otkrivanju emocionalnog, intuitivnog i psihičkog aspekta ličnosti osobe.

Emocije

Mesec predstavlja vaše emocionalne reakcije, unutrašnje osećaje i način na koji doživljavate svet oko sebe. Pokazuje kako izražavate svoje emocije i kako se nosite s njima.

Potrebe

Mesec otkriva vaše emocionalne potrebe i šta vam je potrebno da se osećate sigurno i zadovoljno. To uključuje potrebu za ljubavlju, pažnjom, podrškom i emocionalnom povezanošću.

Porodični uticaji

Mesec može ukazati na obrasce ponašanja i emocionalnih obrazaca koje ste nasledili od svoje porodice i kako ti obrasci utiču na vaše emocionalno iskustvo.

Foto: Shutterstock

 

 

Instinkti i intuicija

 Mesec je povezan sa vašom intuicijom i instinktima. Može ukazivati na vašu sposobnost da instinktivno donosite odluke i da se povezujete sa svojom unutrašnjom mudrošću.

Reakcije na promene

Mesec takođe pokazuje kako reagujete na promene u životu. Da li ste skloni promenama ili preferirate stabilnost i rutinu?

Ženski princip

Mesec se često povezuje sa ženskim principom, bez obzira na pol osobe. To može ukazivati na vaše sklonosti prema emocionalnom izražavanju, brizi o drugima i podršci.

Kreativnost

 Mesec može uticati na vašu kreativnost i imaginaciju. Osobe s jakim uticajem Meseca često imaju bogatu unutrašnju emocionalnu sliku koju mogu koristiti u umetničkom izražavanju.

Foto: Freepik.com

 

 

Veze

Mesec takođe igra ključnu ulogu u vašim međuljudskim odnosima i intimnim vezama. Može ukazivati na vašu sposobnost da se emocionalno povežete sa drugima i kako izražavate svoju ljubav i pažnju.

Važno je napomenuti da će tačno značenje Meseca u natalnoj karti zavisiti od njegovog položaja u znaku i astrološkoj kući, kao i od aspekata koje pravi sa drugim planetama. Različiti aspekti i pozicije mogu dodati dubinu i nijanse vašoj emocionalnoj prirodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija