• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

07:10

Dnevni horoskop za subotu 16. septembar! Devica će imati priliku da uđe u vezu, Lavovi će imati dobre prilike za ljubav, a evo ko će upoznati nekog novog

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 16. septembar! Devica će imati priliku da uđe u vezu, Lavovi će imati dobre prilike za ljubav, a evo ko će upoznati nekog novog

Podeli vest

Strelčevi će imati priliku da upoznaju zanimljive osobe, od kojih će ih bar jedna privući.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas:

OVAN

LJUBAV: Neprijatno ćete iznenaditi voljenu osobu. Možete napraviti ozbiljan problem u odnosu. POSAO: Bićete vrlo aktivni i možete prevideti neke bitne stvari. ZDRAVLJE: Imaćete višak energije.

BIK

LJUBAV: Kontakt sa simpatičnom mlađom osobom koja će vam se dopasti ili dobra komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Poboljšanje finansijskog stanja. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogućnost da nađete ljubav ili barem priliku za romansu na nekom mestu zabave. POSAO: Promene procesa rada ili kadrovske promene. Problem sa podređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Ovaj period nije povoljan za ljubav jer vam više odgovara da budete sami. POSAO: Želećete da radite nešto što vam dozvoljava da realizujete svoje ideje. ZDRAVLJE: Povrede na radu.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

LJUBAV: Pošto ste se prolepšali, imaćete mnogo bolje prilike za ljubav nego u prethodnom periodu. POSAO: Ovo je povoljno vreme da ostvarite nove poslovne kontakte. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Spremni ste da uđete u vezu, imaćete ozbiljne namere. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o partnerskom poslu i trenutak je vrlo povoljan za sklapanje dogovora. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Vaša osećanja će se probuditi prema nekom iz kruga prijatelja. POSAO: Pružiće vam se dobra prilika u karijeri, pogotovo ako radite u okviru grupa i asocijacija. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje žive u inostranstvu ili su stranog porekla. POSAO: Moguća veća promena u ovoj sferi, možda i nov posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate simpatične osobe, od kojih će vas bar jedna privući. POSAO: Dobit od partnerskog posla i sklopljen ugovor. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Previše dešavanja će uneti nervozu u vaš odnos i lako može doći do svađe. Nemojte se brecati na partnera. POSAO: Raskid ugovora i propali planovi. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete više prilika u ljubavi, a to može da bude i problem ako vam je teško da se odlučite. POSAO: Problemi u radu sa strancima ili radu u inostranstvu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RIBE

LJUBAV: Dolazićete u kontakt sa osobama koje su vrlo otvorene za ljubav, pa će vam biti lako da ih osvojite. POSAO: Možete dobiti priliku da promenite posao. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija