• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

05.09.2023

07:15

Stiže mlad Mesec u Devici! Moćan astro period koji će snažno uticati na 3 horoskopska znaka

unsplash.com

Horoskop

Stiže mlad Mesec u Devici! Moćan astro period koji će snažno uticati na 3 horoskopska znaka

Podeli vest

Iako je veliki broj planeta retrogradan, mlad Mesec u Devici očekuje nas 15. septembra i nagoveštava kraj naših muka ali i početak perioda u kojem ćemo konačno moći da krenemo napred.

Ovaj položaj Meseca donosi određene karakteristike i uticaje na astrološke znakove.

Evo nekoliko ključnih aspekata mladog Meseca u Devici:

Analitičnost i preciznost

Devica je poznata po svojoj analitičnosti, redu i želji za savršenošću. Mlad mesec u Devici pojačava ove osobine u emocionalnom kontekstu. Možda ćete osećati potrebu da analizirate svoje emocije i tražite načine kako da ih poboljšate.

Radna etika

Ovaj položaj Meseca podstiče radnu etiku i želju za postizanjem ciljeva. Može vas podstaći da budete produktivni i usmereni na svoje obaveze. Takođe, možete osećati zadovoljstvo kada pružate pomoć drugima i kada postižete praktične ciljeve.

Zdravlje i briga o sebi

Ovaj položaj Meseca može vas podstaći da se posvetite svom zdravlju i blagostanju. Možete biti skloni donošenju odluka koje se tiču ishrane, vežbanja i opšteg zdravog načina života.

Detalji i organizacija

Devica je znak koji voli detalje i organizaciju. Mlad mesec u ovom znaku može vas podstaći da budete pažljiviji prema detaljima i da se posvetite organizaciji svog života.

Foto: pexels.com

 

 

Kritičnost prema sebi

Mlad mesec u Devici može doneti tendenciju da budete previše kritični prema sebi i svojim postupcima. Važno je biti svestan ove tendencije i raditi na samopouzdanju i samoprihvatanju.

Astrološki gledano, pun Mesec simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa, dok je mlad rezervisan za nove životne početke.

Mlad Mesec u Devici snažno će osetiti Device, Jarčevi i Bikovi.

DEVICA

Dobar period da ostvarite novi plan. Takođe, konačno ulazite u period kada ćete moći da donesete ispravne odluke. Kako se datum mladog Meseca poklapa da krajem retrogradnog Merkura, zasigurno je da ćete konačno krenuti napred.

JARAC

Mlad Mesec u Devici donosi vam plan o putovanju i promenu životne filozofije. Vaš pogled na svet će da se promeni i to će biti pozitivno za vaš budućni napedak.

BIK

Ovaj astrološki aspekat nagoveštava novi početak u ljubavi, ali i poznanstvo koje može da vam promeni život. Konačno ćete biti spremni emotivno da se otvorite nekome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 4. do 11. septembra! Lavovima stiže novac, Vage pokazuju moć na poslu, a evo ko će imati susret sa razvedenom osobom
Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 4. do 11. septembra! Lavovima stiže novac, Vage pokazuju moć na poslu, a evo ko će imati susret sa razvedenom osobom

Venera, planeta ljubavi, izlazi iz retrogradnog hoda 4. septembra, tako da nas očekuje bolja situacija u ljubavi, naročito za Strelčeve, Lavove i Ovnove. Ipak, na nebu su retrogradni Uran, Neptun, Pluton, Saturn i Merkur što otežava realizaciju bilo kakvih planova. Sve važne odluke treba ostaviti iza 16. septembra.

03.09.2023

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija