• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2023

13:11

Ova 3 horoskopska znaka najviše varaju! Da li prepoznajete nekoga?

Shutterstock

Horoskop

Ova 3 horoskopska znaka najviše varaju! Da li prepoznajete nekoga?

Podeli vest

Parovi koji se ne podudaraju u jednoj ili više važnih osobina, uključujući i nivo obrazovanja, su spremniji da učine neverstvo.

Neki od razloga mogu biti i nedostatak ljubavi, nizak nivo posvećenosti i nažalost ponekad to rade da bi popravili samopoštovanje, objašnjavaju psiholozi.

Šta se sve računa kao varanje?

Možda bezazleno koketiranje i šala sa kolegom za vas nije velika stvar, ali za druge može biti veliko ne. S druge strane, za nekog se samo seksualni odnos ili poljubac računa kao neverstvo, dok za druge i samo rukovanje može da proizvede burnu reakciju.

Iako se definicija neverstva razlikuje od osobe do osobe, svaki znak ima drugačiji afinitet ka lojalnosti.

Horoskopski znakovi koji varaju

Ako se borite da razumete psihologiju koja stoji iza neverstva i varanja, dozvolite nam da vam olakšamo stvari. Iako svaki sunčani znak ima svoj udeo i u pozitivnim i negativnim karakteristikama, postoji nekoliko njih za koje je veća verovatnoća da varaju svoje partnere.

Važno je shvatiti da, iako će većina ljudi u nekom trenutku doći u iskušenje da prevari svog partnera, neće svi pokleknuti. Nabrajamo znakove koji će najverovatnije delovati u skladu sa iskušenjem.

Foto: Shutterstock

 

 

OVAN

Postoji razlog zašto je Ovan poznat kao gospodar prevare. Ovaj vatreni znak regauje instinktivno i najviše je okrenut sebi i svojim potrebama. Budući da ih monotonija guši, pokušavce da unesu svežinu u vezu ali i život i stalno su u potrazi za nečim novim i uzbudljivijim.

 

BIK

Ne očekuje se baš da klasičan Bik vara ili da dođe u iskušenje da krene u potragu za zelenijim pašnjacima. Nažalost, kada postane preteško i pojavi se osoba koja se trudi da ponovo upali iskru ljubavi može dobiti najbolje od pouzdanog Bika.

 

LAV

Kralj zodijačkog kruga dobro je poznat po svojoj ljubavi prema pažnji i sjaju. Stoga ne čudi što Lavovi obično padaju na laskanje i divljenje. Zbog toga Lav možda neće dobro razmisliti pre nego izabere partnera koji više daruje, čak iako su u savršeno srećnoj vezi.

Dakle, da biste ukrotili Lava, savetuje se da pružite ljubav i pažnju koja im je potrebna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija