• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

13.01.2022

09:12

3 NAJPAMENTIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Proverite da li prepoznajete NEKOGA , a ovom znaku ni TAJNI AGENT nije RAVAN

Pixabay

Horoskop

3 NAJPAMENTIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Proverite da li prepoznajete NEKOGA , a ovom znaku ni TAJNI AGENT nije RAVAN

Podeli vest

Astrolozi objašnjavaju da je kod pojedinih znakova zodijaka više razvijena inteligencija, pa imaju prednost u odnosu na ostale

Ako se pitate koji su to znakovi, onda treba da znate da su to Škorpija, Devica i Jarac.

ŠKORPIJA - Jedan od najkompleksnijih i najmisterioznijih znakova u zodijaku! Njihova zamišljenost nikada nije bez pozadine, tako da su svakako jedan od najpamentijih znakova. Škorpije su veoma mudre i nikada ne zaboravljaju važne stvari. Sposobne su da se fokusiraju godinama, bilo iz ljubavi ili mržnje, na određeni događaj ili osobu i tako uvek pokažu da su u prednosti.

Saznajte kakva je vaša finansijska situacija ove nedelje klikom na ovaj link.

DEVICA  - Naš najveći analitičar u zodijaku je Devica. Mudra, analitična i sposobna kao tajni agent da posmatra stvari i ljude. Devica retko pravi pogrešne procene jer se vodi logikom i veoma je inteligentna. Ukoliko imate neke Device u okruženju onda ste već shvatili da je ovo istina.

Foto: Shutterstock

Inteligencija

JARAC - Definitivno horoskopski znak koji je sposoban da uči tokom čitavog života. Mudri i praktični, Jarčevi uvek dokazuju da mogu da ostvare ono što zamisle. Njihova inteligencija im dozvoljava da uvek nadmaše druge ljude u svim veštinama. Njihovo znanje je uvek potkrepljeno iskustvom.

Na nebu je upravo aspekat Venere i Neptuna koji donosi sudbinske susrete, a više o tome saznajte klikom na ovaj link.

Idemo u susret punom Mesecu u Raku 18. januara koji će doneti emotivne turbulencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija