• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2023

10:07

USKORO NA TVITERU! Ova funkcija će obradovati sve one koji vole da pišu

Pixabay

Hi-Tech

USKORO NA TVITERU! Ova funkcija će obradovati sve one koji vole da pišu

Podeli vest

Ukoliko koristite Tviter, onda treba da znate da je na svojim profilima objavio zanimljive tvitove, kojima najavljuje proširenje postojeće funkcije.

Korisnici sada imaju praktičan razlog da se pretplate na Twitter Blue. Sada Blue članovi u Sjedinjenim Američkim Državama mogu da objavljuju tvitove dužine do 4000 karaktera.

 

 

Za ovakve tvitove još uvek nije moguće "navijati" vreme objave ili ih sačuvati u "draft", ali može biti od pomoći ukoliko korisnik ne želi da piše temu sa velikim brojem tvitova kako bi objavio svoje misli.

Standardni Tviter korisnici mogu da objavljuju i citiraju ove duže tvitove. Takođe, Tviter je svestan da skrolovanje kroz ovako dugačke tvitove može da bude iritantno za korisnike, pa će sve preko 280 karaktera biti skriveno i dodatni sadržaj se prikazuje klikom na "Show more" opciju, prenosi Engadget.com.

 

 

Tviter je, prema navodima sredinom januara imao svega 180.000 Blue pretplatnika u SAD-u i oko 290.000 širom sveta.

Kompanija je pod pritiskom da Twitter Blue načini primamljivijim i atraktivnijim, kako bi se ostvario cilj Ilona Maska da polovina Tviterove zarade dolazi od pretplate.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija