• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2024

15:32

Tomić raskrinkao opozicionara - Kaže Srđan, Primerak, Milivojević da su se naprednjaci u Kruševcu podelili, pa nismo mi oni!

Tanja Andric

Vesti

Tomić raskrinkao opozicionara - Kaže Srđan, Primerak, Milivojević da su se naprednjaci u Kruševcu podelili, pa nismo mi oni!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS, Zoran Tomić, raskrinkao je opozicionara Srđana Milivojevića koji je odmah potrčao kod svog gazde, tajkuna Dragana Šolaka, da objavi laži kako su se naprednjaci u Kruševcu podelili.

Kaže Srđan Primerak Milivojević da su se naprednjaci u Kruševcu podelili? Pa nismo mi oni... Fomirali smo još jednu odborničku grupu "Aleksandar Vučić - Kruševac sutra" kako bi tehnički i administrativno olakšali rad naših odbornika i da dvostruko više nerviramo opoziciju!!! Zar bi obe liste imale u sebi naziv Aleksandar Vučić da smo se podelili? Promislite malo mašinski mozgovi...zaribali ste - istakao je Tomić na svom Instagram profilu. 

 

 

Odmah se oglasila i Srpska napredna stranka iz Kruševca koja je potvrdila reči Zorana Tomića, člana Predsedništva SNS, koja je istakla da su mašinski mozgovi odmah potrčali da slažu da je bilo podela među naprednjacima u Kruševcu.

- Kaže Srđan Milivojević da su se odbornici Srpske napredne stranke u Kruševcu podelili, pa je odmah potrčao kod gazde Šolaka da pusti vest u etar. Podelili? Istina je da je formirana još jedna odbornička grupa “Aleksandar Vučić - Kruševac sutra” kako bi tehnički i administrativno olakšali rad naših odbornika. Mašinski mozgovi, pa zar bi obe liste imale u sebi naziv Aleksandar Vučić da je došlo do podele - piše na Instagram profilu snskrusevac.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija