• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2024

18:00

Gde je vama Đilas?! Vučević: Neka idu na izbore sa imenom svog lidera, ako ga se ne stide!

Tanjug/Marko Đoković

Vesti

Gde je vama Đilas?! Vučević: Neka idu na izbore sa imenom svog lidera, ako ga se ne stide!

Podeli vest

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obratio se okupljenim građanima na SNS skupu u Beogradu.

Predsednik SNS Miloš Vučević kazao je da je ova lista ubedljivo pobedila na izborima. On je naglasio da stranci neće odlučivati o politici Srbije.

- Na izborima u Beogradu glasaće i odlučivaće građani naše države i naših gradova, neće stranci odlučivati ni ko je gradonačelnik, ni ministar ni ko može a ko ne da glasa. Svi na teren, a posebno funckioneri, u pobede! - rekao je Vučević i dodao:

- Mi ćemo večeras kulturno da pitamo da Vučić opet sa nama ide na izbore, jer se mi njega ne stidimo, on je uz nas, mi smo uz njega i bićemo uz njega. A drugoj opciji predlažemo da i oni stave ime svog lidera, ako ga se ne stide. Mi se Vučića ne stidimo, i sa ponosom ćemo ići sa njime u kampanju, nego, gde je vama Đilas, smete li njegovo ime da napišete? Svi na teren, svi odbori a posebno funkcioneri. Svi na teren!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija