• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.02.2024

18:53

Đilasovci u očaju: Propašće nam odmor zbog ponovljenih izbora u Beogradu!

Informer

Vesti

Đilasovci u očaju: Propašće nam odmor zbog ponovljenih izbora u Beogradu!

Podeli vest

Đilasovci su u neviđenom očaju zbog najava da bi ponovljeni izbori u Beogradu mogli da se održe 21. ili 28. aprila, jer su već isplanirali odmore, pa im se očigledno ne radi, ali i ne glasa!

Da je ovo zaista tako, potvrđuje Biljana Lukić, osvedočena pristalica takozvanog saveza "Srbija protiv nasilja" Dragana Đilasa, koji je inače zahteva da se izbori u prestonici ponove. Sada im se, prema svemu sudeći, na izbore ne ide jer su već isplanirali odmore!?!

"Hoće da raspiše BG izbore 28.4, kad pola Beograda otputuje na prvomajski odmor. Neverovatno je vreme u kom živimo", objavila je Lukićeva na društvenoj mreži Iks.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije danas izjavio da bi ponovljeni izbori u Beogradu mogli da se održe 21. ili 28. aprila, jer su takvi izborni rokovi prema zakonu.

Oni ništa ne razumeju, kao otkrili su Ameriku, Vučić sprema izbore u aprilu. Ističe rok 3. marta, ako nema vlasti, ti dani za glasanje mogu da budu samo u dva datuma. Može da bude u maju, ako se formira većina za predsednika Skupštine grada, onda ti izbori mogu da budu do kraja maja. Ali, ako nema toga, onda izbori mogu da budu u dva datuma, 21. ili 28. aprila. I to nema veze ni sa EU, ni sa Svetim Petrom, ni sa Marinikom, već samo sa zakonom, a Srbija mora da se drži zakona i Ustava - rekao je predsednik Srbije u Tirani, gde je inače ostvario novi diplomatski uspeh za državu.

Više o tome čitajte KLIKOM OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija