• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.02.2024

12:10

Nisu u vinklu! Proglašavaju "krađu" na izborima u Novom Sadu, a oni nisu ni zakazani!

Ata Images

Vesti

Nisu u vinklu! Proglašavaju "krađu" na izborima u Novom Sadu, a oni nisu ni zakazani!

Podeli vest

Novosadski odbor stranke Zajedno, čijije lider Nebojša Zelenović, najavio je da će za lokalne izbore, koji se u tom gradu očekuju između aprila i juna meseca, tražiti učešće međunarodnih posmatrača. Izbori, dakle, još nisu nio zakazani, a hejterima se već priviđa "krađa"!?!

Kako se navodi u saopštenju, ta stranka "neće dozvoliti da se ponovi scenario kupovine glasova i migracije birača, zabeležen na lokalnim izborima u Beogradu, kao i na republičkim i pokrajinskim izborima"!?!

"Zato će Zajedno za Novi Sad, u danima pred nama, uputiti pismo Evropskom parlamentu, OEBS i ODIHR, i ostalim relevantnim međunarodnim institucijama od kojih očekujemo praćenje čitavog izbornog procesa u našem gradu i pravovremene reakcije na potencijalno kršenje zakona prilikom održavanja novosadskih izbora", piše u saopštenju.

Poručuju i da, uz dovoljan broj obučenih kontrolora i posmatrača koje će obezbediti, ovaj poziv vide "kao vrstu dodatne zaštite od prevara i mahinacija" na koje je, kako ocenjuju, "sadašnja vlast spremna".

Ovo je, prema svemu sudeći, samo nastavak prljave kampanje protiv Srbije, a sve u svetlu usvajanje sramne rezolucije u Evropskom parlamentu. Stvar je, dakle, jasna - opozicije će na svim izborima koje izgubi trubiti o nekakvoj "izbornoj krađi"!?!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Tražili izbore, Vučić im dao, a sad kukaju po Strazburu: "To je bio potez da se skrene pažnja sa Banjske"
Politika

Tražili izbore, Vučić im dao, a sad kukaju po Strazburu: "To je bio potez da se skrene pažnja sa Banjske"

Marinika Tepić, Radomir Lazović, Biljana Stojković, Pavle Grbović, Đorđe Stanković, ključni ljudi koalicije „Srbija protiv nasilja“ kojom rukovodi tajkun Dragan Đilas, otrčali su u Strazbur kod miljenice teroriste Aljbina Kurtija, Viole fon Kramon, da traže sankcije za Srbiju i njen narod, pritom kukajući da je Vučić dao izbore kako bi prikrio Banjsku!

09.02.2024

09:04

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20