• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2024

08:56

Ko o čemu, baba o uštipcima! Opozicija optužuje Vučića da trguje srpskim tablicama i litijumom, a za sve krivi upravo oni!

Tanjug/N. Jovanović

Vesti

Ko o čemu, baba o uštipcima! Opozicija optužuje Vučića da trguje srpskim tablicama i litijumom, a za sve krivi upravo oni!

Podeli vest

Besomučna kampanja protiv Aleksandra Vučića, koju vodi tajkunska opozicija, mesecima ne prestaje. Tako su u svojoj neizmernoj želji da se dokopaju fotelja, a omalovaže i obescene rad državnog vrha, prvo rekli "hop" pa skočili.

Naime, Nebojša Vladisavljević, pro-opozicioni analitičar izjavio je da se, neposredno nakon izbijanja skandala sa takozvanom krađom izbora, pojavilo priznanje RKS tablica i priča o iskopavanju litijuma!

- Oni trguju javnim interesom sa stranim partnerima radi stranačkih i privatnih imteresa! - rekao jeVladisavljević. 

Činjenice govore nešto drugačije.

Sporazum o tablicama je potpisao Borko Stefanović - Đilasov stranački zamenik, a priča o iskopavanju litijuma započeta je još 2004. kada su Đilas, Tadić, Borko, Jeremić, Marinika i ostala kompanija...bili na vlasti!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!
Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!

Osumnjičeni za ubistvo male Dankke Ilić(2) Srđan Janković iz Luke, koji se dva meseca u zatvoru branio ćutanjem rešio je da progovori i svoj iskaz vezano za ovaj slučaj pred tužiocem iznese sutra 4. juna za kada je zakazano saslušanje u VJT u Zaječaru! koje vodi istragu ,to je potvrdio nvnarima tokomprotekle nedelje i njegov branilac Živadin Bogdanović.

03.06.2024

09:29

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija