• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

19:03

Auto-put do Požege za šest ili sedam meseci! Predsednik Vučić o najtežoj deonici

Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

Auto-put do Požege za šest ili sedam meseci! Predsednik Vučić o najtežoj deonici

Podeli vest

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas u Užicu, na predizbornom skupu naprednjaka "Srbija ne sme da stane", da je sadašnja vlast rešila da nešto uradi za naš narod i promeni lice Srbije.

"Govorili su za autoput - pa nemoj kroz tu opštinu, daj malo ovamo, a niko nikad ništa ne uradi. Ali to da sede i da pričaju u kafani, da sede da pričaju uz jagnjetinu i da objasne po jedno stotinu puta kuda treba da ide autoput, to smo svaki dan radili. Svi političari u ovoj zemlji. A onda smo konačno rešili da nešto uradimo za naš narod. Rešili da promenimo lice ove zemlje. Rešili da pokažemo da možemo nešto da napravimo", rekao je Vučić.

Istakao je da se sada završava najteža deonica autoputa Miloš Veliki do Požege.

"Autoput do Požege je najteži deo autoputa, zbog tunela Munjino Brdo i Laz, koji će biti drugi i treći po veličini iza fuškogorskog tunela, dakle više od tri kilometra  dužine teških tunela. Kada to budemo završili, a završićemo za šest ili sedam meseci", rekao je Vučić.

Kazao je da će biti nastavljena gradnja autoputa ka Arilju, Ivanjici, Dugoj Poljani i  Sjenici.

"I odatle idemo iz Duge Poljane ka Novoj Varoši sa brzom saobraćajnicom da bismo mogli južno-zlatiborski deo Prijepolja, Priboja i Nove Varoši da spojimo sa autoputem", rekao je Vučić.
Najavio je i da će se graditi i brza saobraćajnica prema Užicu do Bele zemlje ka Višegradu. 

"Time bismo rešili i Zlatibor i Mokru Goru, taj prelepi deo Srbije, ali i Užice, da kao grad možemo da dovodimo mnogo više investitora i otvaramo fabrike", istakao je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija