• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

18:48

Miloš Vučević: Uz snažno liderstvo predsednika države, Srbija ne da nije stala, nego se uzdigla i počela da hoda napred pravo

Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

Miloš Vučević: Uz snažno liderstvo predsednika države, Srbija ne da nije stala, nego se uzdigla i počela da hoda napred pravo

Podeli vest

U Užicu je večeras počeo predizborni skup koalicije okupljene oko SNS i liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Na skupu su se obratili predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vućić, kao i predsednik SNS Miloš Vučević. Predizborni skup je počeo himnom koju je izveo Dejan Petrović bend.

– Siguran sam da svi mi ovde, ali i ogromna većina građana Srbije zna kroz šta smo svi zajedno prolazili prethodnih 10, 11 godina, s čim smo se suočavali, najveće poplave, migracije, dve godine korone, borbe za ljudske živote, posle toga rat u Ukrajini, sve do ovog sukoba između Izraela i Palestine, pritom ova naša živa rana na Kosovu i Metohiji je otvorena i posipaju ranu. Uz snažno liderstvo predsednika države, Srbija ne da nije stala, nego se uzdigla i počela da hoda napred pravo, prestala je da bude džak za udaranje i da se bruka pred svima, ali nema potrebe da bude ponižavana i obezvređivana od drugih. Mi dobro znamo šta je naša država i šta su naše obaveze – rekao je Vučević.

– Građani Srbije, imate dve mogućnosti: Imate Aleksandra Vučića, i imate Dragana Đilasa. Imate dva izbora, dve politike, dva politička puta, na neki način i dve Srbije – Srbiju koja neće da stane, koja se bori za sve naše građane i imate Srbiju zakatančenih fabrika, izgubljenih radnih mesta, Srbiju koja se stidi sama sebe, koja mora biti tamo gde su poraženi i zato je izbor vrlo jednostavan – rekao je Vučević, dodavši da „kako narod kaže, tako će i biti“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija