• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2023

12:22

Emocije tajkunske "desnice" prema Đilasu su uzvraćene! Orlić: Marinika iz dubine srca svoga upućuje "iskreno poštovanje" Zavetnicima

TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Vesti

Emocije tajkunske "desnice" prema Đilasu su uzvraćene! Orlić: Marinika iz dubine srca svoga upućuje "iskreno poštovanje" Zavetnicima

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić reagovao je na izjavu Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde i šeste na tajkunskoj listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", koja je u intervjuu za opozicionu Novu poručila da će prozapadna opozicija napraviti vladu sa takozvanim desničarima, odnosno "Zavetnicima" Milice Đurđević Stamenkovski.

- Emocije tajkunske "desnice" prema Đilasu su uzvraćene. M. Tepić iz dubine srca svoga upućuje "iskreno poštovanje" Zavetnicima, žali što "desnice" nema i više.. A kritikuje napade na tribine "Peščanika", predvodio ih Boško, ali.. nebitno: ko je protiv Vučića - "iskreno poštovanje" - napisao je Orlić na mreži "X".

Đilasova desna ruka Marinika Tepić ovim intervjuom za tajkunsko glasilo Novu potvrdila je ono na šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozoravao, a to je da će se svi ujediniti, bez obzira na zvaničnu politiku koju zastupaju i koja je potpuno suprotna, samo da bi njega skinuli sa vlasti.

Novi DSS, Dveri i "Zavetnici" dok se zaklinju u patriotizam, zapravo, sve rade suprotno od istog kako bi se domogli fotelja i vlasti, što je sada potvrdila i Tepićeva: glasajući za "desničare", u stvari se glasa za politiku koji promoviše ona zajedno sa Đilasom a koja glasi: Srbi su počinili genocid, uvesti sankcije Rusiji, Kosovo je nezavisno, Kurti je principijelan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 6 meseci

Stranke desnice su napravile grešku što su se priklonile Đilasu. Đilas će te stranke samo da iskorišćava.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija